Уцијењена глава Луке Бојовића

Да ли је ликвидацијом Слободана Шарановића (79), припадника клана „Америка”, који је био оптужен за убиство Николе Бојовића, враћено дуговање крви, биће јасно уколико се крвави рат ових породица коначно прекине.

Регион 15.03.2017 | 08:03
Уцијењена глава Луке Бојовића
Црногорска полиција је јуче добила дојаву да су људи блиски Луки Бојовићу, наводно, припремили план ликвидације осумњичених за Николино убиство и да су за то нудили награду од 400.000 евра! Црногорско подземље блиско клану Слободана Шарановића понудило је недавно награду од 600.000 евра за убиство Луке Бојовића у шпанском затвору!

Припадници црногорског подземља који су упућени у сукоб између кланова Слободана Шарановића и Луке Бојовића кажу да се крвави рат додатно заоштрава тако што једни другима пакују кријумчарење дроге.

- Неко покушава да напакује кријумчарање дроге рођаку Слободана Шарановића. Он је близак Службом државне безбедности Црне Горе, као и са српским нарко-босом Дејаном Стојановићем Кеком. У послове са кокаином се очигледно упустио због добре зараде, не слутећи да ће бити на удару чланова противничког клана. Килограм кокаина се у Колумбији набавља по цени од 5.000 долара, док се на нарко-тржишту у Србији килограм кокаина продаје за 35.000 евра, а грам кокаина на улицама Београда кошта од 80 до 100 евра - наводи саговорник.

Вељко В. каже да су људи које не жели да именује покушали да му напакују да је пошиљка од 88 килограма кокаина, која је била заплењена у луци у Палерму, наводно његова.

- Појединци иду толико далеко да тврде да ми дрогу, наводно, потурају људи Луке Бојовића који су на слободи, да би додатно заоштрили ионако лоше односе између два клана. Лука Бојовић је изгубио брата, а ја ујака. Он је осуђен и нема куд. У Шпанији је добио 18 година затвора. Да није у затвору, сигурно би се поново интегрисао, али овако је закован законом - каже Вељко.

Виши суд у Мадриду осудио је Луку Бојовића 22. децембра 2014. године на 18 година затвора за злочиначко удруживање, поседовање оружја и фалсификовање исправа. Шарановић је био оптужен да је из освете наручио и платио убиство Николе Бојовића. Он је приватном истрагом дошао до информација да је Лука Бојовић организовао убиство његовог брата Бранислава Шарановића (66), који је ликвидиран у октобру 2009. године.

Бранислав је био утицајна личности у криминалном миљеу. Био је добро познат српској полицији као члан црногорске мафије, а довођен је у везу и са међународном организацијом „Група Америка”, која се бавила кријумчарењем кокаина. После спектакуларног бекства из затвора у Немачкој, где је издржавао казну од осам и по година због изнуде, Бранислав је у Србији отворио коцкарнице и казина. Изрешетан је из аутоматског оружја испред зграде у којој је становао. Његово убиство до данас није расветљено.

Ниџо, сине, има бога!

Ликвидација Слободана Шарановића изазвала је код родбине и пријатеља покојног Николе Бојовића различите реакције.

На Фејсбуку се прва огласила Весна Радовић, друга супруга Вука Бојовића и Николина маћеха, која је свега сат времена после Шарановићевог убиства објавила: "Ниџо, сине, има бога!!!"

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

СЕЛЏУЦИ

15.03.2017 08:32

ЏАБА НАМА ЕВРОПА, МИ БРАЋО СРБИ НИКАКО ДА ИЗАДЈЕМО ИЗ СЕЛЏУЧКЕ ЛОГИКЕ. ЧУЈ КРВНА ОСВЕТА. УМЈЕСТО МОДЕРНИХ ТЕХНОЛОГИЈА, РАДА И НАПРЕТКА УБИШЕ НАС ПОЛИТИЧКИМ ТРАЧЕВИМА НАЈНИЖЕ ВРСТЕ И МАФИЈАШКИМ ОБРАЧУНИМА. И ШТА КАЖЕ ВУК БОЈОВИЋ, УЗ СВО ПОШТОВАЊЕ, МА МОЈИ СИНОВИ НИ МРАВА НЕ БИ ЗГАЗИЛИ. БОЖЕ САЧУВАЈ,

ОДГОВОРИТЕ