Коста: Азар и Куртоа би могли у Реал Мадрид!

"Кртица" Коста: Ево ко би могао из Челсија у Реал! Нападач "плаваца" открио која двојица играча би наредног лета могли да пређу у Реал Мадрид.  Белгијски репрезентативци Еден Азар и Тибо Куртоа могли би да напусте Челси због позива Реал Мадрида, открио је њихов саиграч Дијего Коста.

Фудбал 16.03.2017 | 21:30
Коста: Азар и Куртоа би могли у Реал Мадрид!
Коста сматра да би двојица кључних играча Челсија тешко могли да одоле понуди првака Европе, али да ће му бити жао уколико се то догоди.

"Ако Реал доведе Азара и Куртоу осиромашиће Челси. Еден је срећан у Лондону, али сви знамо када зове клуб као што је Реал да се мисли о таквом трансферу. Мадриђани желе најбоље голмане, а Куртоа је један од њих. Била би штета ако би отишао, али Тибо воли Шпанију и породица му живи тамо. Никад се не зна", рекао је шпански фудбалер медијима у својој земљи.

Реал је означио Азара и Куртоу као приоритет у летњем прелазном року, посебно што је изгубљено стрпљење са голманом Кејлором Навасом, али и играчима који имају слабију минутажу Иском и Џејмсом Родригесом.

Замене су спремне, верује се да тандем Белгијанаца нема ништа против селидбе у Мадрид, али се пита и Челси.

Дијего Коста је пре доласка у Челси наступао за Атлетико Мадрид, па не би било чудно да и даље има пријатеље у том клубу, међутим, јесте интересантно када се јавља са вестима из некадашњег градског ривала, Реала.

Није открио како је дошао до информација, али репрезентативац Шпаније бразилског порекла тврди да би његови садашњи саиграчи у Челсију - Тибо Куртоа и Еден Азар - наредног лета могли да пређу у Реал Мадрид.

"Јадан Челси ако Реал успе да доведе Куртоу и Азара", изјавио је нападач лондонских "плаваца" за шпански радио "Цадена Цопе".

Није тајна да се Мадриђани интересују за поменуте играче Челсија, али је Коста говорио опширније о томе.

"Азар је срећан у Челсију, али сви знамо да када ти клуб попут Реала куца на врата, мораш да размислиш о томе. Он је тренутно миран, овде га сви воле и мени би било драго да остане, јер је реч о сјајном фудбалеру", рекао је о Азару, а потом је причао о Куртои:

"Реал увек жели најбоље голмане, а Куртоа је свакако међу таквима. Знам да има активан уговор и било би штета да оде, али он воли Шпанију, породица му живи тамо, тако да, иако је срећан овде, никад се не зна...".

У међувремену је и сјајни голман говорио на тему потенцијалног одласка из Челсија.

"Заиста уживам у резултатима које тренутно остварујем са Челсијем. Концентрисан сам само на актуелну сезону. Лепо ми је овде и желим да освојим Премијер лигу".

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар