(Алфа) Ромео и Јулија!

"Моја жена Адријана више зна о томе", рекао је српски аутомобилиста, који је прешао у нову екипу. Супруга Адријана "средила" му је Алфа Ромео.

Остали спортови 15.03.2017 | 15:45
(Алфа) Ромео и Јулија!
Душан Борковић и у наступајућој сезони возиће ТЦ серију, али у другом тиму, у којем ће му клупски колега бити Грузијац Давид Каџаја, за кога каже да су одлични другари.

"Моја жена Адријана више зна о томе. Она је водила преговоре и питала ме је да ли желим да возим са Каџајом. Кад сам чуо да је о њему реч, одмах сам пристао, јер смо у сјајњим односима. Уз то, грузијски тим је амбициозан, има подршку грузијских власти и МУП-а", каже Борковић.

Прва трка у сезони биће баш у Грузији, што значи спектакл.

Још једна новина је да ће возити алфа ромео, што га, у почетку баш и није обрадовало, али...

"Видео сам то као нови изазов у каријери. Не могу да обећам шампионску сезону, али знате мене... увек се борим. Циљ ми је да доведем Алфу до подијума. Не могу да обећам да ће тако бити, али даћу 100%. Тежак задатак је пред нама, али не бих пристао на све ово да не видим потенцијал", порука је српског аутомобилисте.

Постоји проблем око аутомобила Борковића - максимална тежина је 80 килограма, а српски аутомобилиста сада има 105 килограма. Верује да ће му аутомобил бити прилагођен од треће трке у сезони.

"Ваљда ће да ми направе нешто, да уклоне нешто са возила", нашалио се Борковић, да би неко у сали добацио:

"Точкове!"

То је изазвало смех.

Име новог Борковићевог тима још није званично објављено, али би требало да буде ГЕ Форце.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар