Беквалац побјегла са кћерком у Париз

Данима већ српску јавност тресе вест да је Наташа Беквалац поднела папире за развод после две године брака са Љубом Јовановићем, бившим рукометашем и директором Спортско-рекреативног центра „Пионирски град“.

Забава 14.03.2017 | 12:23
Беквалац побјегла са кћерком у Париз
Наташа се тим поводом није оглашавала, већ је одржала заказане наступе, док је Љуба данима недоступан.

Папарацо „Ало!” усликао је певачицу у раним јутрањим сатима на Аеродрому „Никола Тесла“ у тренутку када је са ћерком Ханом напуштала Србију.

- Без шминке и фризуре, нехајно обучена, што за Нату није типично, она се појавила на аеродрому са ћерком и бебиситерком. Девојке нису имале много пртљага, што само наводи на закључак да се неће предуго задржати у Француској. Наташа је била видно нерасположена и сметена, потпуно погубљено је ишла од улазних врата на чекирање, а онда у истом маниру прошла царинску зону. Косу, која је приметно краћа, везала је у неуредни реп, а уместо шминке, на лице је ставила велике наочаре како би прикрила подочњаке и подбулост од неспавања - препричава наш извор који се затекао на лицу места.

Очигледно је да певачица већ ноћима не спава, а на уснама није било трага од осмеха, чак ни док је мазила Хану по коси. Наташа на руци није имала бурму, чиме је показала да је и симболично раскрстила са сада бившим партнером. Једино што је разбијало њен меланхолични изглед је велики прстен са зеленим каменом.

Након што смо је усликали, наша екипа пришла је Беквалчевој, али она није желела да одговори на питања о брачном краху. На свако наше питање је само ћутала. Наташу по повратку из Париза чека бракоразводна парница, а њен одлазак после емотивног краха је опробани рецепт, будући да је после сваке љубавне турбуленције себе частила путовањем.

О разлозима развода Нате и Љубе се спекулише. Док једни верују да је у питању Наташино стављање каријере испред породице са Љубом, са друге стране се шушка да је Љуба варао Наташу. Било како било, Наташа тренутно пролази кроз један од најтежих периода у животу, у шта се екипа “Ало!“ уверила и јуче у раним јутарњим часовима.

Извор: Ало

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Скола

14.03.2017 12:53

Иде ли то дете у сколу?! под хитно је одвојити од те мајке вестице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

14.03.2017 14:13

Е ушла сам у коментаре да напишем иде ли то дијете у школу.

Name

силе

14.03.2017 21:09

Љуби треба жена да рађа двоје ,троје деце.Ова би друго дете са 40.

Name

Какво чудо

14.03.2017 15:18

Па та ће се удавати и разводити бар још двадесетак пута.

ОДГОВОРИТЕ