Институционално отимање дјеце

Имена у овом тексту нећу наводити, како бих заштитио Дијете које је је у центру приче, његову Мајку, породицу, а за све наводе које ћу изнијети посједујем документе и свједочења.

Република Српска 13.03.2017 | 20:03
Институционално отимање дјеце
Такође истичем да би било неопходно да у Центар за социјални рад најхитније могуће уђе једна од Управа за борбу против организованог криминала, јер постоје бројне индиције/документи/свједочења да је директорица Центра за социјални рад Вера Сладојевић починила/омогућила низ тешких кривичних дјела против дјеце, чак и оних која се могу окарактерисати као најмонструознији деликти.

У тексту који слиједи Породицу и Дијете, које им је Вера Сладојевић буквално покушала отети како би га препустила оцу “девијантног понашања”, означићу са НН, како би их заштитио. Желим истаћи да је породица на вријеме уочила “девијантно понашање”, тако да дјетету, срећом, није нанесена бол и спријечено је уништење тог младог живота.

Новац

Вера Сладојевић је од НН Породице затражила новац како би донијела одлуку која је у складу са законом, а која је значила да се НН Мајци додијели малољетно дијете, јер је уочено “девијантно понашање“ оца према њему.

Породица НН је одбила дати новац, јер посједују све доказе да је дијете могло бити жртва “девијантног понашања” оца, након чега је њихов живот директорица Сладојевић претворила у пакао.

Одлучила се за демонстрацију силе и моћи, убијеђена да је један допис са њеним потписом замјена за закон, односно изнад закона.

Вера Сладојевић

“У Центру за социјални рад Бања Лука, на челу са Вером Сладојевић дешавају се монструозне ствари, због чега би требало да се побуни цјелокупна јавост, имајући на уму да се никада не зна чије дијете може остати сироче и тако постати жртва у рукама монструзних људи који ће под велом тајне и фразом ‘најбољег интереса дјетета’ уништавати животе баш те дјеце коју треба да штите”, наводи породица НН, истичући да осим њих, постоји још неколико случајева у којима је Вера Сладојевић не само покушала, већ и успјела отети дјецу од мајки.

Због ових навода, нужна је најхитнија истрага, јер је ужасавајуће да било ко, ма како се он звао, доводи сигурност дјеце у питање и можда их чак излаже предаторима и њиховим болесним, криминалним склоностима.

Вера Сладојевић, одговорно лице Центра за социјални рад Бања Лука, позната по случају „Канада“ , односно, у буквалном смислу те ријечи, давању дјеце на усвајање по скраћеним процедурама, те искориштавању дјеце инвалида за своје предизборне циљеве, погазила је све законске норме.

Покушај отимања Дјетета од Мајке

Сладојевић је покушала да отме Дијете кршећи закон и обесправљујући НН Мајку Дјетета, издајући Рјешење бр. 02-УП/И-60253-126/15 ВИ од 21.03.2016. године, које је послужило за оптужбу да је Мајка из НН породице извршила отмицу сопственог дјетета, над којим само она има старатељство.

Најстрашније од свега је што је у току поступка, именована имала свесрдну подршку Министарства здравља Републике Српске и најодговорнијег лица у тој институцији.

Укратко, Сладојевићева је фалсификатима, прикривањем докумената и сличним радњама покушала да Оцу “девијантног понашања” дозволи насамо контакт са малољетним дјететом без присуства Мајке, иако је важећи Споразумом “дефинисао начин одржавања контакта, а којим оцу дјетета није дозвољено остваривање контакта насамо”.

Упркос томе, Сладојевићева је током прошле године, а наставила је то и ове, у низ наврата, и користећи своје политичке везе покушала да овај Споразум, законски утемељен, поништи.

За ту своју криминалну работу имала је и вјештакињу Т. Д. која је потписала наручено „стручно“ мишљење, а која касније није смјела да дође на Суд да брани свој налаз, што је била дужна по закону. Тако незавршен и незаконит „посао“ послужило је за даље остварење њених мрачних циљева.

Игнорисање стручних лица

Сладојевићева је уско сарађивала са оцем дјетета, коме због девијантног понашања није било дозвољено да остане ни на тренутак насамо са дјететом; О њиховој блискости свједоче фотографије које посједујем, а не објављујем из разумљивих разлога.

Сладојевићева је током поступка, који се тицао НН породице и њиховог дјетета, одбијала да саслуша свједоке, одбила вјештачење угледних дугогодишњих стручњака, професора А.М. и Р. К., према чијем мишљењу се “оцу дјетета не би смјело повјерити дијете нити једног тренутка насамо. Свако ко би другачије одлучио, без обзира које је струке и која му је улога, био би саучесник, помагач или подстрекач тешког кривичног дјела и све би урадио на штету дјетета по његово здравље и психу (записник бр. 02-УП/И-60253-126/15 ВИ од 24.11.2015. године)”.

Наведена је кршила правила поступка и без знања Мајке дјетета и проведеног поступка издала рјешење које је за дијете могло имати несагледиве посљедице.

У незаконитом рјешењу изнијела је низ гнусних лажи и фалсификата, међу којима и да је позивала Мајку да, у свом присуству, дозволи Оцу да види дијете и да је то Мајка одбила.

“На тражење доказа о томе да достави документацију и да докаже своје тврдње да је позивала мајку дјетета (допис од 20.05.2016. год., ургенција од 03.06.2016.год, захтјев од 09.06.2016.год) Сладојевићка се оглушила и нема одговора”, тврде у НН Породици.

Суд утврдио незаконитости Сладојевићеве, али она је наставила са покушајем отмице дјетета

Суд је утврдио повреде правила поступка и Пресудом бр. 11 0 У 018071 16 У од 14.11.2016. године, поништио резултате њених перфидних манипулација.

На тај начин је заустављена у намјери да издејствује кажњавање Мајке дјетета: Циљ јој је био да Тужилаштво покрене кривичну одговорност Мајке, како би се Сладојевићева, након тог акта, домогла дјетета о ком би она одлучивала.

Мајка дјетета је криминалне радње Сладојевићке одмах пријавила Окружном тужиластву Бањалука; Такође је обавијестила наведену институцију да ће бити привремено одсутна због обављања службене дужности у иностранству и приложила о томе сву пратећу документацију.

Након тога, Сладојевићка, заједно са Оцем дјетета, монтира лажну отмицу, иако је Мајка са собом повела дијете и то привремено - као старатељ, посједујући за своје путовање комплетну документацију, као и Рјешење МУП-а бр.10-06/3-1-27.8.101/15 од 29.12.2015. године.

У Захтјеву за повратак дјетета, које је Мајка наводно отела, захтијева се да се Дијете врати у Центар за социјални рад Бањалука, управо у канџе Сладојевићке. Центар за социјални рад Бања Лука није старатељ дјетета и то никако није могло да стоји у захтјеву. Случај је пријављен Окружном Тужилаштву и СИПИ.

Надлежни морају дати одговоре

Ради се о веома надареном дјетету, шетогодишњаку, који говори стране језике и чијем се одгоју Мајка веома посветила (дијете говори четири језика).

За овај случај је карактеристично да отац, у суштини, није хтио да Дијете види више од годину дана, јер није хтио да прихвати/одржи контакт у ограниченим условима.

Поставља се питање, зашто је Сладојевићки требало Дијете, зашто је инсистирала да се врати у Центар (како се то наводи у захтјеву за враћање дјетета), зашто баш у њене руке?

На ова питања, али и на сва друга која се тичу Вере Сладојевић, најхитније би морали да одговоре надлежни органи, како би се утврдило да ли су спремале/дешавале нагнусније могуће ствари, толико гнусне да је на њих ужасно и помислити!

Такође, обавезно се мора испитати одговорност челних људи Министарства здравља РС, као и осталих институција са којима је Сладојевићева комуницирала. Нужно је испитати и одговорност једног адвоката који јој је помагао у прљавим намјерама/пословима.

Сви који се оглуше о то потенцијални су саучесници у најгнуснијим недјелима!

Радојичић наредио ванредни инспекцијски надзор

“Градоначелник Игор Радојичић наредио је ванредни инспекцијски надзор Центра за социјални рад Бањалука због жалби на нерегуларности и незадовољства радника.

Како је потврђено у Градској управи, по препоруци Министарства здравља и социјалне заштите РС, чија комисија је обавила надзор у ЦЗСР Бањалука, Радојичић је дао наредбу Одјељењу за инспекцијске послове да изврши ванредни инспекцијски надзор у овој установи.

Радници ЦЗСР Бањалука упутили су отворено писмо градоначелнику, у коме се жале на незаконитости, које, како наводе, спроводи Вера Сладојевић, директорка овог центра, а које су послали свим медијима.

Од Градске управе и Скупштине града траже да се Сладојевићева разријеши дужности, као и да се Слободан Наградић именује за новог директора ове установе”, објавиле су Независне новине.

СлободанВасковицБлог

Коментари / 230

Оставите коментар
Name

нн

13.03.2017 19:18

Да ли је ова жена положила психо тест?

ОДГОВОРИТЕ
Name

за нн

13.03.2017 19:50

Полозила је она изгледа друге врсте тестова, док је у градској управи поксавају извуци

Name

град

13.03.2017 20:18

Не покусавају је они извуци, вец тразе нацина како да се СТУХЕ ријесе

Name

сале

13.03.2017 21:53

Све ово ми, са овом госпођом личи на онај ВИЦ: Када је Хусо назвао скупштину и када му се тамо неко јавио и питао га шта хоће, он каже, хоћу да будем посланик, са друге стране му одговарају:''Јеси ли ти луд човјече'', на што ће Хусо, добро шта још треба.

Name

ДНС

13.03.2017 22:07

Сале брате, зељела је дотицна да удје у скупстину града БЛ, али није успјела. Људи су на вријеме увдијели како и [ста ради за своје лицне циљеве.

Name

град

13.03.2017 22:51

Вера је направила своју прцију од тога Центра. Осилила се, мислила је да јој је тај центар цацевина. Гуја једна, срамоти град.

Name

за игора

13.03.2017 23:09

И медији у региону вец огласавају о овој скутри. Како Радојициц мозе да се сета по БЛ, а монструм сједи у најосјетљивијој институцији?

Name

ГАЗДА старцевице

13.03.2017 23:16

Мозда је премјесте сада да буде ГАЗДА СТАРЦЕВИЦЕ.

Name

Михаило Микиц

14.03.2017 04:55

Када се пису овакви тестови увјек треба навести о каквој врсти девиатинг понасања се ради. То је веома сирок појам којег треба зато јасно дефинисати ако зелим јавности истинито да обавјестени и догадхаје вјерно да описемо. Када се разводе брацни парови тада највисе испастају недузна дјеца. Због тога треба бити пазљив према дјеци али и објективан према родитељима који цесто пута не бирају ријеци да би оптузили брацинг друга за пропали брак. Као сто је за свадју потребно двоје тако је исто за успјесан брак потребан разуман муз и послусна зена!

Name

за Михаила

14.03.2017 09:44

Надлезне институције имају све папире, ту се све види, гдје су брат и сестра? Она говори да су добро, а дјеца болесна лезе срамота? Тај абјни усвојитељ се клебери, осмјех од ува до ува, а дјеца на постељи. Срамота.

Name

Газда

14.03.2017 09:46

Хтјела да буде ГАЗДА СТАРЦЕВИЦЕ, дерала се на предизборном скупу, говорила "неце мени канцеларијски стакори"... и ста све јос. Није за њу да буде газдарица старцевице.

Name

СТРУЦЊАК

14.03.2017 09:49

Михицу,ако си заврсио са коментаром,повуци воду.

Name

јокс

14.03.2017 14:23

Центрови за социјални рад: 1.воде поступке мирења супружника пред развод-резултат таквог рада је нула. 2.одређују старатељство над дјецом(90% мајке су нормалније,поштеније и богатије да добију старатељство) а оћевима дају дјецу на узицу.Имаш љубавницу изгубиш старатељство,жена има љубавника и добије старатерљство.Гдје је логика.

Name

винко

14.03.2017 19:19

Нема ту невиних у центру,сви су запослени страначки.Никакву одговорност немају и ником не одговарају јер се за све покривају одлукама судова.Имају веће плате од професора у средњим школама.Професор математике има 1000км а социјални радник?Упоредите те ђаке,срамота?

Name

ниња

13.03.2017 19:22

Има ли та НН породица иког да поприца са Вером,мимо бајиних кримоса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ниња

14.03.2017 07:48

Мени је Вера ненормално сеxи, док гледам њену слику змарци ме подилазе! Има несто у њој бас бас сеxи

Name

за ре ниња

14.03.2017 09:38

Цуј, змарци, Онда би требала да буде на неком другом мјесту, у складу с њеним стилом облацења, одјевања. А не да води социјалну установу.

Name

за ре ниња

14.03.2017 10:18

Љјуди стварно изгледа као старлета.

Name

ДНС

14.03.2017 10:23

Изгледа бас јефтино, нема ста. све неки бодице, све кипи на све стране, руз, наруквице, миндјусе, огрлица, изблајхана коса, миници. Сунце мило и ово води установу. Само јој јос треба микрофон да запјева. Додусе пјевала је она са балабаном по предизборним скуповима испод сатори.

Name

бањалука

13.03.2017 19:29

Невјероватно...цитам ово,малоприје цитам детаље слуцаја "Канада" у Прессу...људи ако се директорица Вера Сладојевиц након свега овог извуце са некаквом условном казном,суспензијом и сл. онда је стварно крај... Поред тузбе по слузбеној дузности,треба да је тузе и радници..зена је каубој и слика и прилика 95℅ данасњих странацких директора и политицара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Казна

13.03.2017 19:48

Свака затворска казна за ту Сладојевицку је мало. СРам је било!!!!

Name

Сале

13.03.2017 21:55

Нажалост, како ми изгледа, нема шансе да она буде кажњена, прије ће смак свијета

Name

сауцесник

13.03.2017 22:08

Видјецемо и ко це да спријеци њен одлазак. тај је сауцесник

Name

мика

13.03.2017 22:52

Треба да је изведу са лисицама на рукама, да народ види да колико толико има правде у овом граду.

Name

Лијевцански лоби

13.03.2017 23:11

Потребно јо јеставити лисице не само на руке, вец И на ноге, посто зна добро да сута папире.

Name

Цар.

14.03.2017 05:41

па ови водствени у р-ској би могли да се упису ,у гинисову књигу:сра се тице криминала.није ни цудо"када нон стоп слусам песму "немозе нам нико ниста .

Name

ЦЈББЛ инспектор

13.03.2017 19:30

Вера Сладојевиц је изврстан професионалац и струцњак, годинама је прије именовања радила у ЦЗСР Бања Лука, на два конкурса за директорицу је била најбоља, уз то је добар, постен и моралан цовјек. То се у граду зна, а знају и разне институције са којима ЦЗСР сарадјује сто це се и потврдити. Супроставила се нераду и неморалу појединаца о цему су обавјестени и МУП и тузиластво, истраге се воде. Сада су се ти појединци побунили јер висе немају привилегије које су раније имали и кривицно це одговарати јер су предмети у току, стјерани су уз зид. Стала је на пут јаваслуку, нецасним радњама и нераду. И против ње се води истрага. Сазнаце се права истина на за то предвидјеним мјестима и многи це се извињавати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

канада

13.03.2017 19:41

Где су деца у слуцају Канада?

Name

за ЦЈББЛ инспектор

13.03.2017 19:52

Мозе је за тебе "изврсна", али за дјецу је погубна

Name

Робија

13.03.2017 20:00

ВЕРА Сладојевиц говори у слуцају КАНАДА да су дјеца ДОБРО, а дјеца лезе болесна. Кога она прави будалом? Заслузила је дозивтну робију!

Name

слуцај канада

13.03.2017 20:07

Гдје су дјеца, засто нису досла из КАНАДЕ ? Усвојитељи их се сада одрицу. И вера и они се играју са њима као та нису зива бица, па гдје це им дуса?

Name

Ре Инспектор

13.03.2017 20:09

Па како знас да це неко одговарати ако су предмети у току? Никакав си ти инспектор кад немас благе везе о рецимо Кривицном процесном праву. Ти си бот са наруценим текстом у корист Вере Сладојевиц

Name

зАВУЦИ СЕ У МИСИЈУ РУПУ

13.03.2017 20:21

Бестиднице једна зар се смијес појавити овдје да коментарисес послије оне упропастене дјецице у Канади.Како мозез ходати по светој земљи и поганити је.

Name

За инспектора

13.03.2017 20:21

Инспектор наводи да је Вера професионалац...Оцито вази : "Пола пије, пола Сарцу даје..." Паметноме доста

Name

Мисконе

13.03.2017 21:20

Како те није срамота овде правдати своја недјела бестиднице?

Name

Драгана

13.03.2017 21:27

Људи моји, па пустите институције да раде свој посао, висе вјерујем овом инспектору јер оцигледно познаје ситуацију, није цовјек ни рекао да це неко одговарати ако се утврди да није крив, фино је навео да се и против дотицне али и осталих воде истраге па це се ваљда и утврдити ко је ста ту све радио.

Name

релација инспектор

13.03.2017 21:50

Одлицно он познаје ситуацију, посебно "изврсну" веру. Само је питање који су му били критерији за ту "изврсност" ?

Name

Сале

13.03.2017 21:58

Све ово са овом женом ми личи на једну причу коју сам данас чуо, а односи се на то када је човјек оптужио једног службеника једне установе да га рекетира, а да све буде жалосно, тај исти га тужи за клевету.Ето гдје смо ми јадна нам мајка, какви смо

Name

За Салета

13.03.2017 22:02

Сале бре, није овдје људима до вицева

Name

сале

13.03.2017 22:05

Нажалост те истраге оду у ћорсокак

Name

надлезни

13.03.2017 22:12

Мораце то неко да потписе, а онда слиједи утврдјиање одговорности,

Name

Сале

13.03.2017 22:13

Ово није виц, ово је истинито што сам данас чуо, од искреног човјека којег лично познајем.

Name

за драгана

13.03.2017 22:54

Па институције наводно ;'раде " И цесљају тај центар, само никако да се одлуце какав налаз да напису. нема дрге док народ не узме да рјесава.

Name

комисија

13.03.2017 23:12

Каква комисија, какави бакраци, Центру треба СИПА.

Name

будо

14.03.2017 14:18

Ако је на конкурсу најбоља шта онда ради у ДНС-у.Упитан је данас сав кадар у центровима,ко данас студира социјални рад него лошији ђаци а са друге стране одлучују о људским судбинама.

Name

запажање

15.03.2017 18:41

Какав инспектор то је днс бот .

Name

брат Ђуро

16.03.2017 07:40

Да ниси од оних инспектора који је продавао дрогу дјеци по школама? Само таквим ова стуха може бити добар професионалац. Идиоти неопјевани.

Name

одговор социјалдемократије

13.03.2017 19:32

Систем јетакав све институције су покривене одабраним странацким кадровима .а сви ови директори одрадјују посао по пројекту странацких водја Ниста и нико несмије наљутити Сладојевицку она вјероватно пријети да це проговорити као Цаусевиц из царине битно је радис за газду Вера сто се тице кривицне одговорности буди без бриге а моралне одговорности немас јер га твоји сефови нају Проф социологије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре социјалдемократа

13.03.2017 20:27

Итекако Вера има разлога да брине. Овај пут је пала, последњи сут и аутогол. Готво је, крај! Иди и не врацај се, сподобо!

Name

Сале

13.03.2017 22:01

Нажалост, данас су на сцени подоби и погодни, они који слијепо слушају, а струка и све друго су у другом плану, тако да морал и све друго за њих је по оној, ''а шта је то јел се то једе''

Name

ДНС миљеница

13.03.2017 22:55

Иако је миљеница странацких сефова мораце да одговара. или сефови неце бити висе сефови.

Name

грмуса

13.03.2017 23:14

Пустили су је предалеко, отисла је до звијезда, само јој сад неко треба реци гдје јој је мјесто. У затвору.

Name

БЛ

13.03.2017 19:32

Невидјена срамота, бестидница, комплексашица, зло од жене, змија Фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смјесно

13.03.2017 19:35

Ех, ти некоме даји савјете...ста си их ти отела...

ОДГОВОРИТЕ
Name

фк борац бл

15.03.2017 17:34

Зар је ова лујка још на слободи?

Name

Сладојевицке

13.03.2017 19:45

Има у Министартсву друга СЛадојевицка, она рјесава проблеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактасенко

13.03.2017 19:58

И та друга Сладојвицка це да одговара и да буде изведена пред лице правде.

Name

Та друга Сладојевицка

13.03.2017 21:22

је била у семи са Милованом Тополовицем (и по тој основи је и била директорица Центра за социјални рад у Лактасима), али је у медјувремену Тополовиц пао, па се она угнијездила у крилу Драгана Богданица као његова помоцница у министарству. Народски рецено са магарца на мулу.

Name

Омг

13.03.2017 21:29

Хаха, испада да нико зив не ваља у том центру.

Name

сале

13.03.2017 22:05

Да јој није мама или млађа сестра

Name

Лактасенко

13.03.2017 22:09

Опасне су те сладојевицке

Name

РЕСОР социјална

14.03.2017 10:25

По свему судеци, Сладојевицке заре и пале социјалним ресором. КАКО ИМАЈУ ОБРАЗА ОВИ НА ВЛАСТИ ДА ДРЗЕ ТУ ГАМАД? ВЕЛИКА СРАМОТА, ДО САДА НЕВИДЈЕНА!

Name

за Веру

13.03.2017 19:46

Ово је велика срамота за једну институција какав је центар. Треба хитно да буде извдена са полицијом из те установе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

техника

13.03.2017 22:56

Не би ме цудило да када буде излазила из те установе , да И она поцне да масе И да се лудјацки смије као онај усвијитељ. Мозда им је то нека нова техника.

Name

за технику

14.03.2017 10:28

Јесте то им је нова ТЕХНИКА, само махање, лудјацки осмјеси. Стварно е пристае да се онај усвојитељ из Канаде онако смије, а дјеца болесна лезе. А Сладојевицка јос говори да су дјеца ДОБРО. ПА она у глави није ДОБРО ако је њој то сто дјеца болесна лезе ДОБРО ? Ало докле бре људи?

Name

ПД Сања

13.03.2017 19:48

То је чМарка ПАВИЋА кадар ТО ЈЕ ТА КОМБИ СТРАНКА А ЛОПОВА ЗА АУТОБУС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аутобус

13.03.2017 20:29

Наведеним путницима пругаста одијела и на одговарајуцу дестинацију! Нека изаберу једнокреветне/висекрецетне целије...

Name

Омг

13.03.2017 21:30

Да, да, друге странке су као боље. Е народе јадни.

Name

МАРИЈА

14.03.2017 06:05

Имате Ви у Приједору и гору од ове наше и исто је кадар ДНС- а бајна Директорица дома за дјецу ометену у развоју Обе су гањале Павића Изгледа да су га уватиле Стару удбашку мрцину Жене без морала су спремне на свако зло.

Name

Срамота за власт

13.03.2017 19:54

Стварно немам ријеци да Власт јос дрзи ову зену монструма у најосјетљивојој институцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрзава

13.03.2017 22:58

Расуло, нема другог назива. Ово никада овако није било, да се монструми оваквог калибра И даље дрзе. Сада се поставља логицно питање КО ДРЗИ ТАКВОГ МОНСТРУМА?

Name

ре дрзава

14.03.2017 10:33

Одлицно питање КО ЈЕ ЦУВА, КО ДРЗИ ТОГ МОНСТРУМА?

Name

ДНС секта

13.03.2017 19:56

Покусаце појеинци из градске управе из редова ДНС да је спасу, АЛИ ЊОЈ нема спаса од затвора. могу само ти помагаци да прогласени као сауцесници/

ОДГОВОРИТЕ
Name

марија

13.03.2017 20:05

ВЕРА ОДЛАЗИ, ОДЛАЗИ АКО БОГА ЗНАС, Довољно си зла уцинила.

Name

Пуцанство

14.03.2017 10:30

МА коце да је спаси, ко це да стане иза ГАЗДЕ СТАРЦЕВИЦЕ? Пуцанство цека да види ко це покусати монструма да остави ту гдје јесте.

Name

канцеларијски стакор

13.03.2017 19:57

"Ми им недамо да будемо, ја им неда да будем". пјевацес ВЕРА овај свој предизборни хит иза ресетака. СРамото људског рода.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавност

13.03.2017 19:57

Ово је дно дна. Ово је дно дна .Нема даље.Сав народ треба да се побуни,свака Бозја твар.Сви они који су у могуцности да замисле,како се то и њима мозе догодити,да настрадају у саобрацајној несреци и да их црна земља покрије,а дјеца да им остану на милост и немилост оваквих монструма као сто је Сладојевицка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

змај

13.03.2017 20:00

Управо тако се бори против корупције и криминала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

магла

13.03.2017 21:56

Лијепо јој стоји ОВА ПРУГАСТА МАЈИЦА

Name

ЗАТВОР

14.03.2017 10:31

Наравно да је поцела носити пругасто, психицки се припрема за нови амбијент.

Name

Градјанин

13.03.2017 20:01

Пицка вам материна увели сте глупости да муз немозе подици саобрацајну у мупу од супруге или обрнуто а дјецу цам виде у иностранство без пуномоци и сагласности ко је потписивао те дојументе ово сто радите у српској малтретирате градјане нема нигдје ни у сомалији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРЕЦА

13.03.2017 20:03

Среца је сто се има ко изборити за ов о дијете,али они сто лезе закљуцани у Канади,сто у сколу не иду,сто им је родитеље црна земља покрила.То је туга Голема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАФИА СТАТЕ

13.03.2017 20:09

ИМАМО АУТО МАФИЈУ,ШУМСКУ МАФИЈУ, ФИНАНСИЈСКУ МАФИЈУ, УВОЗНУ МАФИЈУ, ФАРМАЦЕУТСКУ МАФИЈУ, Е САД ФИНО ИМАМО И МАФИЈУ ЗА ДИЈЕЦУ.Е ДАЛЕКО СМО ДОГУРАЛИ У ДЕМОКРАТИЈИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вера за затвор

13.03.2017 20:09

Одлази ВЕРА, злотворе један. Мозе ли се ВЛАСТ конацно удостојити И спасити барем ту установу од криминала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактасенко

13.03.2017 23:00

мозе то Иго ријесити, али балабан мало затезе.

Name

Стрц

13.03.2017 20:10

И стркицка са њом заједно треба да иде, представља се као правница, а крси законске процедуре. СМРАДОВИ невидјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

13.03.2017 20:10

Сваки дан све грдје и црње,на ста ли се цека у слуцају "канада"Хватајте злотвора и у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

народ

13.03.2017 20:30

Народ се поцео јављати, види Власт не реагује, цути, гледа ако продје продје. Е ОВО ВИСЕ НЕ ПРОЛАЗИ. ДОСТА ЈЕ!!!!

Name

економиста

13.03.2017 20:13

Логицно је да је оне хаљине сто је позирала у њима на сајту Центра морала некако да купи старлета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за екномисту

13.03.2017 20:21

Нису смао хаљине, видис ли колико само накида стално носи на себи. Њој није довољна једна наруквица, вец их мора имати на једној руци 20. ОВАКВО ЗЛО БИЦЕ НЕМА НИ У НАЈСТРАСНИЈИМ ПРИЦАМА ЗА ДЈЕЦУ.

Name

дијаспора н

13.03.2017 20:15

Земљо,отвори се .срамота ме одакле потицем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Центар

13.03.2017 20:17

Вера је олицење зла, неправде. КАКО ЈЈЕ НИЈЕ СРАМОТА ДА КОРИСТИ ДЈЕЦУ ИНВАЛИДЕ У КОЛИЦИМА ЗА ЛИЦНЕ И СТРАНАЦКЕ ЦИЉЕВ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

13.03.2017 20:17

Камен о камен и проклињите,за вријеме Цасног поста.Бог це услисити и сатрти је ,као сто је она оне сироцице у Канади сатрла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

13.03.2017 21:33

Ево опет ове баке, јос само фали Грга да се јави, ти бако говорис о посту а зелис другоме зло. Бако, бако, идес ти полако па па, вријеме ти је. Ахахаха.

Name

за Хахаха

13.03.2017 21:42

Срамото људска, над свим овим криминалом и муцењима дјеце, ти се клеберис. СРАМ те било.

Name

за ВЕРУ хују

13.03.2017 21:46

Изгледа да је Вера промјенила мото "Ја им не дам да буду" садасњи мото је изгледа како наводи овај "хаха" постао "Папапа" , јендо велико махање, и зеља да сто прије скоцис у те пругасте крпице, Само молим те скини тај црвени лак.

Name

Хахаха еxперт

14.03.2017 07:51

"Хахаха" сматра за себе да је еxперт за спознају добра и зла...јадна ти мајка, злотворе!

Name

ВЛАДАВИНА

13.03.2017 20:23

Од Центра је направила институцију којој треба сада помоци да се послије њеног одласка стабилизује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Захородног

13.03.2017 20:26

Захородни је велики цовјек сто је устао у одбрану сироцица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хвала

13.03.2017 20:28

Васковицу и БН телевизији сто помазу да истина додје на видјело,нека сви кугу заобилазе у сироком луку,до конацног хапсења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за ИГУ

13.03.2017 20:28

Како није срамота ове људе сто би требали реаговати И склонити ово најомразеније лице до сада видјено. Ста цекају висе? И Богу И народу је доста ове звјери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Молим Вас

13.03.2017 20:30

Уклоните слику овог монструма да је бар негледамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко из масе

13.03.2017 20:33

Ово нам ни непријатељ најљуци неби Радио,сто нам цине они који би дјецу требало да стите.Гнусно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маса

13.03.2017 20:50

Стварно, ово ста она ради је невидјено. Највеце зло за које сам цула је управо та Сладојевицка. Не поновило се висе.

Name

БЛ

13.03.2017 20:39

ОВО је страсно ста та зена ради. А јос је страсније сто град БЛ и Власт цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реБЛ

13.03.2017 20:51

Цути и Нада Граховац,срам је било.Збомбала велику плату у дзеп ,а са Вером једе и пије на гозбама Фујјјјј

Name

САВЈЕСТ И МОНСТРУМ

14.03.2017 05:05

Што је ту чудно, оне су другарице, друга другу светује рука руку милује, , тако је и драга Надица дошла до фотеље Омбудсмана РС , а затим и Омбудсмана за дјецу , од партијске друге до партијског друга, самохрана мајка и удовица, морала се запослети , да дјецу прехрани па полако, корак о корак, прво Чајевец, па онда лијепо Омбудсман. воли она кад види да су и друге њене друге кренуле њеним стопама, то је сад ИН, диплома Апејрона, чланска карта у џепић, па хајд, полако од пићенца, до пићенца.

Name

за ИГУ

13.03.2017 20:47

Стварно нема висе смисла, да та зена тамо јос сједи. ПОГУБНО ЈЕ ЗА ГРАД БАЊАЛУКУ ДА НАРОД ОСЈЕТИ ТУ ПОДРСКУ НЕПРАВДИ КРОЗ НЕ ПРЕДУЗИМАЊЕ САНКЦИЈА ОВОМ ЗЛОТВОРУ. Стидите се !

ОДГОВОРИТЕ
Name

за процесуирање

13.03.2017 21:23

Зар мисли да це је странацке" "колеге" стити? Па и они це са злотвором као је подрзавају морати одговарати. ХИТНО ПРОЦЕСУИРАЊЕ!

Name

Чаире

13.03.2017 20:48

Роспија и зло од жене.То најбоље знају радници центра социјалног рада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТВАРНО

13.03.2017 20:48

Испогани поглед свој кад видим ову скутру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Динко

13.03.2017 20:52

Стварно је гадна, ко је ту постави нека му је на цаст. И он је одговоран за све сто она ради.

Name

радник центра

13.03.2017 20:54

Пијемо таблете и цекамо расплет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахахаха

13.03.2017 21:37

Радник центра а пије лијекове? И ти би сад радио несто око дјеце. Ма бјезите умоболници и узимајте дупле терапије за главу.

Name

за ГРАД БЛ

13.03.2017 20:55

Гдје су Дјеца, засто их нису довели из Канаде, ако их се вец одрицу? Ово је дно дна. Власт упозната са свим цињеницама и цути. СТА СЕ ЦЕКА? Да ли је мало СТРАДАЊА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТОП злу

13.03.2017 21:02

Ауууу!!! Ово, ако је тачно, а човјек све документује, ово је за ХИТНО рјежавање. Иначе, мислим да би једна анкета разоткрила колико су људи иначе задовољни радом социјалне службе у РС. А ово је узас, ово је узас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Процедуре

13.03.2017 21:10

И она одлуцује о дјецијим судбинама. Добро рекосе у тексту / свакоме се мозе десити да дјеца остану сироцици и да дјодју у руке овог ЗЛОТВОРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Социјалне категорије

13.03.2017 21:12

Молимо надлезне органе да сто приеј реагују и одгворно лице Центра смјене и лисе слободе. Уцинила је велике незаконитости, неправде, злоупотребе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХИТНО

13.03.2017 21:14

Ови у градској управи стварно требају ХИТНО РЕАГОВАТИ. Овакву срамоту не памти град на врбасу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

13.03.2017 22:17

Да је морална ова госпођа поднијела би оставку, а исто да су морални они који је ту држе, дали би јој отказ или би је пребацили на неко друго радно мјесто, али очигледно није тако, а ради другог нечег да је смјењују или премјештају очигледно од тога нема ништа.

Name

Зло

13.03.2017 21:21

Немају је гдје даље склонити од ових злих дјела него правац иза ресетака. Стварно је зена зло невидјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фк борац бл

15.03.2017 17:49

Лудачки осмјех лудаче све говори,неће дуго робија јој слиједи дигла је читаву БЛ И РС на себе.

Name

Деја ву

13.03.2017 21:30

Шљеме ти се затрло! Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мико

13.03.2017 21:33

Колико слуцајева треба да изадје у јавност да властима буде довољно ? Срам их било подрзавају дјецијја страсања и муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало

13.03.2017 21:39

Не вјерујем никоме, ни једној ни другој страни. Позивам надлезне да све добро истразе, на улици и по порталима се ово не рјесава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за АЛо

13.03.2017 21:51

Па видис да никако д аотпоцну да истразују. Народ напацен мора сам узети ствари у своје руке и по истину.

Name

надлезни

13.03.2017 21:53

Када це да крену конацно да истразују, кад дјецу болесну доведу из Канаде ?

Name

Таг

14.03.2017 06:00

А на основу цега вјерујес надлезним?

Name

Мирјана

13.03.2017 21:39

Вера, гдје су ти сада одане пријатељице новинарка Марија Ђуран која је радила директорску кампању за тебе и директорка ОШ "Вук Караџић" БЛ Тања Вилендечић, као и бањалучки одборници Чајић, Мирошљевић и Јаћимовић, те бајни водитељ Предраг Ћурковић који су ти помогли да сједнеш на мјесто директора ЦСР-а и уз њих славна и бајна Славка Сладојевић?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРПСКИ СОКО

13.03.2017 21:39

НЕ БРАНИМ ВЕРУ ТУНИЦ СЛАДОЈЕВИЦ,,САМО СМАТРАМ ДА ЈЕ ОВО ВРХУНАЦ ПОЛИТИЦКОГ ОБРАЦУНА ,,,НА ЗАЛОСТ ИСПАСТА СТРУКА ЗБОГ ПОЛИТИКЕ,,,СУКОБ НА ЛИНИЈИ СНСД ДНС,,ДА ЛИ ЈЕ ТО КРАЈ ОВЕ И ОВАКВЕ ВЛАСТИ,ХВАЛА БНТВ НА РЕАЛНОМ ИЗВЕСТАЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Српског сокола

13.03.2017 21:47

А гдје су дјеца и када долазе?

Name

Зоки

13.03.2017 21:54

Страсно, бемти ову дрзаву и луди народ овде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муи

13.03.2017 22:02

Слободан Наградић? За директора?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златко

13.03.2017 22:11

Прдару Веру хитно у прдекану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

13.03.2017 22:17

Гебелс је за њу мала маца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Где Год,

13.03.2017 23:32

Ста год;Бања лука " криминалне радње"од цистацице па президента ; за попиздити . залбе невазеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

По,

13.03.2017 23:34

Лабрњи је добро набити, и никада јој неби пало на памет несто слицно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

14.03.2017 00:42

Ово Бахато, Малоградјанско, Нарцисоидно, Имбецилно створење је апсолутни рендгенски снимак ове Антиљудске власти која је овдје успостављена и која је отисла до те мјере далеко да највјероватније не постоји никаква санса да се овдје било ста поправи. Ово је апсолутно ДНО, такво ДНО да га је потпуно немогуце описати ријецима. Крај, Тхе Енд, Конец!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нови Јорк

14.03.2017 01:44

Из ове жене вири стотину коруптираних ђавола Ижем државу у којој је ово могуће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

14.03.2017 04:06

Тај Центар је већ дуго,дуго година веома сумњив,мислим да је прикладније рећи да је то институција за трговину бијелом робљем,на. жалост дјеца недужна су у ппитању.А што се тиче запослених тамо,част неким изузецима,то је гомила педофила,проститутки и зентураца сумњивог морала,распустеница,разведених итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неписмени

14.03.2017 05:55

Хало Добра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

14.03.2017 06:30

ДНС ЈЕ ЗЛООООООООООООООО !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веру јеб* Будимир

14.03.2017 06:51

Веру је*е Будимир Балабан годинама, и сад це због ње пасти, Цубриловиц га се одрице... видјецемо ко је јаци од њих двојице

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

14.03.2017 08:00

ХВАЛА НА ИНФОРМАЦИЈИ!!!!!!!!!!!!!!

Name

ре

14.03.2017 08:02

Сто је куци не води?

Name

ре

14.03.2017 09:34

Зар наку дропљаву крмацу.

Name

морала је

14.03.2017 09:42

А прица на ТВ, како се прељуба коси са њим МОРАЛНИМ НАЦЕЛИМА. њен морал се изгледа своди на "морала сам".

Name

Нови Јорк

14.03.2017 11:28

Овдје кажу "Ит'с нот wхат yоу кноw, ит'с wхо yоу блоw" На нашки"Није шта знаш, него кога дуваш"

Name

Јака заледјина

14.03.2017 07:27

Комисије се формирају кад се зели да се ниста не ријеси,одавно познато.Поред свих натписа о дјеци, за смјену би било довољно сто је не зеле они којима треба да руководи.Оцигледно има велику заститу,а комисије се смјењују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удрузење вс Вера

14.03.2017 07:48

самохрани родитељи Блуке окупљени у удрузење ције је актуелно руководство у отвореној и директној сарадњи са Вером и Дасицком. Излети,друзења,љубљена....(види сајт центра).....питање ДА ЛИ ЈЕ РАСАДНИК за Верине сигурне-незаконите радње управо удрузење које окупља кориснике социјалне застите хммммммм???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ТА Дасицка

14.03.2017 08:49

Це запамтити своје правне поступке и работе.Зиви били па видјели.

Name

НЕСАЛОМИВА

14.03.2017 07:57

Заиста је зена зло! Колико је унистила и колико јос зивота це унистити назалост док се лице истине не показе! Моје лицно искуство је слицно..Малверзацијама и криминалним радњама дотицна је додјелила дјецу оцу насилнику и наркоману. Највисе испастају моја дјеца , мене је унесрецила и нецу дозволити да унесреци и моју дјецу. На крају остаје само вјера да правда кад тад побједјује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за несаломљиву

14.03.2017 08:48

Е, зено сто је ниси саломила и поцупала косу са главе.

Name

Зено

14.03.2017 08:58

Однеси све папире у Блиц да се растабере.Спасавај дјецу.Паре су ту одрадиле.Зено,видис дие воз,ускаци и спасавај своју дјецу,када продје бице касно.РЕвизију свега сто је злотвор урадио.

Name

Пик дер вам

14.03.2017 07:59

Ко це је осудити у српској дајте молим вас ко је год цлан неке од партија владајуцег резима никад није казњен а камоли осудјен...

ОДГОВОРИТЕ
Name

маловјерни

14.03.2017 08:45

Цути маловјерни ,видис да је вец осудјема и гори у паклу.смрад се сири великом брзином.Неподносљив.Фујјјјјјјјј.

Name

сојка

14.03.2017 08:00

Истекао ти је рок употребе,смакни висе своју п...., доста је трајала и покри се по глави.доста си зарила и палила.воззззззз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

надимак

14.03.2017 08:43

Има један израз који казе ПРОФУКЊАЦА.

Name

морал

14.03.2017 09:41

И тај надимак је мало, ста је све заслузила за своја недјела. морална наказа.

Name

радник Ценнтра

14.03.2017 08:15

Кренула је до звијезда,а зауставила се на буњисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срамота, дно

14.03.2017 09:40

Отисла је она И дљае од звијезда, са собом у суноврат води И оне који јој дрзе заледјину.

Name

лаик

14.03.2017 08:37

Ко овдје реце да нема Бога.видите,видите како има.стигла ју је заслузена казна.цупаце сама себи косу са главе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјестакиња

14.03.2017 09:25

Та скутра да даје дјецу,нек даје своју п.... јој материна.Јел јој Татјана извјестацила стрица из К анаде.Нормалан је и мосе добити дјецу на усвајање.,криминалке једне ,добице заслузену казну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема сансе

14.03.2017 09:32

Не постоји Нико ко је бозе спасити од Бозје казне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видите ли

14.03.2017 09:37

Оног погледа лицемерног.Лисцетина јој није равна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

канцеларијски стакори

14.03.2017 09:44

Њу ниста не дотице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мујо

14.03.2017 10:59

Не мозе и тај ДНС/овац сто је стити то до вијека радити.

Name

Мирка

14.03.2017 09:45

Гдје су дјеца из Канаде?

ОДГОВОРИТЕ
Name

На први поглед

14.03.2017 09:49

Веома је згодна и лијепа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре на први поглед

14.03.2017 10:14

Па води је својој куци, уциницес добро дјело и велики подвиг, те спасти дјецу од даљих манипулација.

Name

за Михица

14.03.2017 09:56

Пусти михицу своју демагогију,него реци ти нама гдје су дјеца из Канаде.Ту се не мозе .Наци изговор за неспоразум измедју родитеља.Овдје се ради о монструозним стварима и криминалу.Михицу,мозда знас ста је са дјецом?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

14.03.2017 09:57

Да само знате шта све причају запослени, али сви, без изузетка, о овој лудачи. Шта им ради, како се понаша и умислила је да јој је ЦСР оставио ћаћа. Они њени увлакачи је исто не могу очима гледати, али остају досљедни у улози. Боље би јој било да се никада за њу није ни чуло. Срамота града.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ неко

14.03.2017 10:37

Ста град допусти цовјеце, Овим це репутација града да оде у суноврат. Дзаба Радојицу све новотарије сто уводи, кад ова Зла коб унистава све пред собом. И други градови у Србији вец имају сазнање о овој зјаки, и питају се имали Бања Лука градонацелника, или мозда он нема информацију?

Name

јавност

14.03.2017 10:56

ЈАВНОСТ ЈЕ ЗГРОЗЕНА ПОСТУПЦИМА СЛАДОЕЈВИЦКЕ, АЛИ ЈАВНОСТ ЈЕ ЈОС ВИСЕ ЗГРОЗЕНА СТО ЈЕ ЈОС УВИЈЕК ДРЗЕ У ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД. ПОМЕНУТУ БИ ТРЕБАЛО УДАЉИТИ ДАЛЕКО ОД ЦЕНТРА И ЗАБРАНИТИ ЈОЈ РАД СА ДЈЕЦОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Игу

14.03.2017 10:57

Док се они баве другим питањима, ова стуха унистава дјеције зивоте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахахахаха

14.03.2017 12:41

Вера Сладојевиц је краљица и ниста јој немозете, зена је права фајтерка, ради све у складу са законом, цасно и постено како је радила и док није била директорица и дрзи све под контролом, онако како треба, дзаба куце лајете због својих позиција које су уздрмане, нема висе привилегија нерадницима и примања плата а да се ниста не ради, каравани пролазе и Вера из овог излази јос јаца, није она дзаба била на конкурсима најбоља, уз то је годинама радила у центру и све о свима зна. Респект Вера, сатри и отјерај гамад привилеговану која је прије твог доласка ведрила и облацила и упропаставала центар и тросила паре немилице док су стиценици испастали. Јадници погани!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вера иде у затвор

14.03.2017 13:24

ГДЈЕ СУ ДЈЕЦА? СЛуцај канада је показао какав је поменута олос. А ти сто се смијес подсјети ме на слику оног усвојитеља који се клебери! Срам те било. Гњидо људска!

Name

СРАМОТА

14.03.2017 14:02

Срамота за Р Српску сто јос увјек дрзи ову зену у Цср БЛ. Толико предмета толико рјесења толико њених подписаних изјава у којима крси сва права једног родитеља...и то це тек доци на ТВ па нека народ види кога ви ститите. Са њом у тиму и Радмила..и цувена дјеција докторка Бранка...СРАМ НЕКА ВАС БУДЕ.ма срамота уколико јос седам дана остане на слободи. А сто је јос горе сто једна мајка преко исте В.С унистава своју дјецу и ускрацује сва права једног малољетног дјетета ма ГДЈЕ ЦЕ ВАМ ДУСА...срамоте једне фујјј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Резиме

14.03.2017 20:06

Ови сто су дали највеци допринос одбрани сироцица, требају постати свети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ампера

14.03.2017 21:46

Има несто у погледу ова зена....а ниста лијепо не говори тај поглед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

....

15.03.2017 06:01

Они који су најлосији и најлосије обављају свој посао у насој дрзави бице наградјени а не казњени.То је формула успјеха ове власти.Тако да обицан народ мозе да "млати празну сламу"

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

15.03.2017 08:34

СЛадојевицка је ругло града, остаје питање не само ста Радојициц цека, вец ста цекају ОРГАНИ ГОЊЕЊА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавност

15.03.2017 08:41

Велика је срамота И неправда ста све Вера цини људима. - Дјецу даје на усвајање по скрацнеим процедурама, (питање да ли уопсте постује процедуре), - Злоупотребљава слузбени полозај гдје год стигне, према радницима , у разним предемтима, - Корсити дјецу инвалиде на својим предизборним скуповима, - Говори у слуцјау Канада да су дјеца добро, упркос томе сто није ни видјела дјецу, а има информацију да су дјеца у постељи, - монтира разноразне поступке, - обзиром да има "јаку везу" у градској управи саље папире на разноразно изврсавање, - мобингује раднике И пријети им отказима, - треба ли даље? ДОКАДА ЦЕ ОВО ОВАКО ДА СЕ РАДИ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИКА

15.03.2017 08:43

Треба испитати ко стоји из ове скутре, да ЈАВНО ОБЗНАНИ КОЈЕ ЈОС САУЦЕСНИК?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирка

15.03.2017 08:57

Народу би требало бити јасно да се појединци неце санкционисати, све док народ то дозволи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко из генерације

15.03.2017 08:58

СЛадоејвицка је била И остала невидјени олос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

градска власт

15.03.2017 08:59

КАКО ИМАЈУ ОБРАЗА ОВИ ИЗ ГРАДСКЕ УПРАВЕ ОВО СВЕ ДА ТОЛЕРИСУ? НАРОД СВЕ ГЛЕДА И ЗГРОЗЕН ЈЕ ОВИМ ДОПУСТАЊЕМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

радник

15.03.2017 09:01

СЛАДОЈЕВИЦКУ ТРЕБА УДАЉИТИ И ЗАБРАНИТИ ЈОЈ РАД СА ДЈЕЦОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКТАСЕНКО

15.03.2017 10:10

СЛАдојевицку треба хитно у ЗАТВОР, да даље не упропастава дјецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранка

15.03.2017 10:11

Треба преиспитати И другу СЛадојевицку из Министартсва здравља, која јој је била помагац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зна се..

15.03.2017 13:49

Све је то из истог брлога. Једнопартијски близанци. У исту пишају.

Name

Газда Старцевице

15.03.2017 10:13

Гдје су сад "канцеларијски стакори", у тај кос је ставила све> И власт И судије. Изгледа јој нико ниста не мозе док се Балабану не скрене пазња да И он са њом пада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стакор

15.03.2017 19:56

Она це реци "неце мени......стакори" а она олос невидјени. срам је било, стуха једна. гадна

Name

монструм

15.03.2017 10:14

Оно за искориставање дјеце инвалида у колицима за предизборне сврхе, то нека јој је на дусу. Монструм као она само се једном радја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавност

15.03.2017 10:15

Ста се цека са њеном смјеном? Мало ли је ста је све урадила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

15.03.2017 10:16

Органи гоњења треба хитно да реагују И да се показе народу да има барем мало правде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре правду

15.03.2017 19:55

Тацно, ако то не ураде, то це бити издаја дјеце

Name

потпис

15.03.2017 10:18

Њена сара И потпис су све на свијету, Нема тога ко то мозе промјенити. Балабан је изгледа прописао такав закон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХИТНО РЕАГОВАЊЕ

15.03.2017 10:19

Неопходно је да надлезни органи хитно реагују по питању те Сладојевицку И њених недјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

15.03.2017 12:20

СВЕ СУ ПРОДАЛИ, САД И ДЈЕЦА ДОШЛА НА РЕД!!!!!!!!! ????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

15.03.2017 19:54

Срамота, дно дна.

Name

за ВЛАСТ

15.03.2017 19:58

КО ДРЗИ ОВУ СТУХУ ЈОС НА СЛОБОДИ? ЗАР ЈЕ МОГУЦЕ ДА ЈОС НЕМА РЕАКЦИЈЕ НАДЛЕЗНИХ ОРГАНА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

центар

15.03.2017 20:05

Дуго времена це требати да тај Центар поново стане на ноге послије тог злотвора,

ОДГОВОРИТЕ
Name

за ВЕРУ хују

15.03.2017 20:11

Одгавараце за сва недјла сто је уцинила. дјеције судбине це је прогањати, ВЛАСТ ХИТНО ДА ЈЕ ПРИТВОРИ ДА ДАЉЕ НЕ УНИСТАВА ДЈЕЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

радник

15.03.2017 20:18

Безуспјесно покусава сада да пребаци лоптицу на рандике. иза свих докумената стоји њен потпис, стварно је велика ´брука и срамота за дрзаву

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вера резира хорор

15.03.2017 20:36

Ова и слицне трагедије које је ова монструмка и сподоба креирала нема ни на филму. Зиви хорор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Резултат Инспекцијског надзора

15.03.2017 20:37

Гдје је та инспекција и када це резултати? До када це ово зло бити на целу ЦЗСР БЛ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

закон

15.03.2017 20:40

Када изадје из затвора ЗАБРАНИТИ ЈОЈ РАД СА ДЈЕЦОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

искра

15.03.2017 20:42

Ова Сладојевицка се игра са дјецијим судбинама, даје дјецу коме хоце, узима íх, наредјује, ИГРА СЕ СА ДЕЈЦИЈИМ СУДБИНАМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЈЕЦА

15.03.2017 20:43

Гадура, игра се са дјецом коај немају родитеље. Мисли да са њима мозе да ради ста хоце? Јавност це се изборити за ту дјецу. сВака цаст БН телевизији сто не дозвољава да се такве ствари затаскају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зика

15.03.2017 20:50

сад је јасно како су глат пролазили њени дописи за изврсавање у градској управи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стркицка

15.03.2017 20:51

А ста је фамозном правницом Стркицком, сто није поуцила Сладојевицку да неисправно поступа? и њу у ´затвор д ајој прави друство

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

15.03.2017 20:52

Срам да их све буде!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАРОД

15.03.2017 20:56

Долијала си Сладојевицка- Сада це органи гоњења да одлуцују о теби, као сто си ти о дјеци. Добро би било да те посаљу у ту институцију у Алберту, д аи ти тамо будес и да теби буде добро, посто изјавујес да је тамо дјеци добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

центар

15.03.2017 21:28

Злотвора у затвор. и све сауцеснике

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

15.03.2017 21:35

Скутро једна, ти цес тудју дјецу да упропаставас. Хитно у затвор је водите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срамота

15.03.2017 21:39

Срамота је за све, срамота за Балабана, срамота за Радојицица, срамота за Министартство здравља, срамота за Власт, а највеца срамота је за народ сто допуста да злотвор сједи ту гдје сједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

процес

15.03.2017 22:17

Поред толико незаконитих предмета, Ста се даље цека са њеним процесуирањем?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјеца

15.03.2017 22:34

Та зена нема нимало савјести, непита се она како је тој дјеци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

зена монструм

15.03.2017 22:34

Да се неко поиграва са дјецом без родитеља, то само мозе монструм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днс струка

15.03.2017 22:35

Балабане свака цаст на избору кадра. удесио си Центар за социјални рад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале

15.03.2017 22:37

Да ли це ова злотворка одговарати? или је она повластена од санкција И кривицног гоњења ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мика

15.03.2017 22:39

Истакла своје адуте И њој је добро, а дјеца у болници затвореног типа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хапсење

16.03.2017 08:14

ЈАВНОСТ је згрозена засто је вец једном не хапсе? Страсно, стварно ста се цека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аферим

16.03.2017 09:04

Стварно је жена - змај. Јесте кварна, али и змај. За час скупи коментара више него и прецедник и премијерка заједно. Свака част..

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАРОД

16.03.2017 12:26

ОВО ЈЕ ВЕЛИКА СРАМОТА ЗА ВЛАСТ СТА ДОПУСТИ. НИКО НЕМА ПРАВО ДА ТАКО ПОСТУПА СА ДЈЕЦОМ. ЗЛОТВОРКУ У ЗАТВОР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

содома и гомора

16.03.2017 14:08

Са образоване људе који знају ста је у том времену било. Довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

16.03.2017 14:11

Писе сва регија о нама,стидимо се и Бога и народа.Ово је крај насој цовецности.Ста је са опозициом?Има ли из њихових редова кога у овом ланцу страхоте?Ако има,боље да вас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко из масе

16.03.2017 14:14

У организованој групи има их поред центра,из Мин. здравља,Града Бањалука,правосудја,адвоката-дилера,вјестака.Бице редак,када буду хапсили једно по једно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

17.03.2017 09:59

Са том васом радите ста хоцете,,,а насу Приједорцанку не дирајте,она је увијек на висини задатка,,, засто неки не могу да јој опросте успјех!?