Тешко стање повријеђене дјевојке

Здравствено стање двадесетдвогодишње Н. Ђ, која је повријеђена у тешкој саобраћајној несрећи код Добоја, изузетно је тешко, налази се у дубокој коми и прикључена је на апарат за вјештачко дисање, саопштено је из Универзитетско клиничког центра Републике Српске.

Република Српска 13.03.2017 | 10:40
Тешко стање повријеђене дјевојке
Према ријечима начелника Клинике за анестезију и интензивно лијечење Дарка Голића и главног дежурног љекара на хирургији Југослава Ђерија, све прогнозе у вези са здравственим стањем пацијента крајње су неизвјесне и преурањене.

Н.Ђ. је јуче у 6.45 часова примљена у Клинику за анестезију и интензивно лијечење Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Српске са тешком повредом главе и грудног коша, у стању дубоке коме, саопштено је данас из УКЦ-а Српске.

Супружници из Станова, код Добоја, и њихова седамнаестогодишња кћерка смртно су страдали у судару аутомобила и воза на пружном прелазу у добојском насељу Грабовица, док је њихова друга кћерка тешко повријеђена.

На мјесту несреће страдали су четрдесетшестогодишња С.Ђ и педесетједногодишњи З.Ђ, док је њихова седамнаестогодишња кћерка подлегла повредама у добојској болници.

Из полиције су навели да се несрећа догодила у 2.55 часова, а да је аутомобилом марке "пасат" управљала С.Ђ.

Извор: Срна

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

РАДИША

13.03.2017 10:11

Зар је могуће да хитна помоћ или ко још је требао доћ нису могли да стигну мало брже, несрећа се догодила у 2:55 а пацијент је примљен у 6:45 у болницу можда би се спасио још који живот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре радиша

13.03.2017 12:25

Хитна је реаговала на вријеме али код тешких повреда постоји медицинска процедура која прописује на који начин се поступа са пацијентом, да не би брзим и хаотичним дјеловањем погоршали већ тешко стање. Некада и транспорт тешко повријеђеног може бити кобан.