Јелена: Имала сам све под контролом, али...

Српска тенисерка признаје да је погрешно играла против Венус Вилијамс у Индијан Велсу у тренуцима када је требало да направи завршни ударац на готово добијеном мечу.

Тенис 12.03.2017 | 17:45
Јелена: Имала сам све под контролом, али...
Јелена Јанковић успела је да изгуби меч од Венус Вилијамс, што је било много теже у ситуацији у којој се налазила, него да га добије. Она је после добијеног првог сета, у другом водила резултатом 4:1, имала је и три меч лопте, а потом и вођство у тај брејку (5:2), али све то није искористила, већ је на крају славила противница - 1:6, 7:6 (7:5), 6:1.

Јелена заиста има за чим да жали.

"Када је била на мрежи претпостављам да је требало да играм унакрсни форхенд, а ја сам све лопте слала уз линију или директно у њу, што је она користила да направи винере. Имала сам све под контролом на том мечу, а пустила сам да противница победи", констатовала је Јелена Јанковић како је готово добијени меч претворила у пораз у другом колу Индијан Велса.

На другој страни Венус Вилијамс сијала је од среће пошто се вратила са ивице понора. Она је рекла да је кључ тог меча био у томе што се није предала.

"Није готово све док стварно није готово", рекла је уз широки осмех Венус.

"Нисам могла да урадим све оно што сам желела током меча, да играм како сам хтела и било ми је потребно доста времена док нисам то схватила и променила", навела је старија од сестара Вилијамс, која је изборила пласман у треће коло Индијан Велса први пут у последњих 16 година.

"Ово је још један од епских мечева које сам одиграла у каријери против Јелене. А исписале смо историју тениса", додала је Американка, која сада у дуелима против Јелене Јанковић има половичан скор – 7:7.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар