Ово су најчешће женске лажи...

Мушкарци су некада невјешти лажови, док жене слове за много убједљивије и способније. Да ли сте се икада запитали које су најчешће лажи које жене изговоре?

Свијет 11.03.2017 | 12:51
Ово су најчешће женске лажи...
1. Ову торбицу имам већ дуго

Најчешће изговорена женска лаж је да је нешто коштало мање или да је купљено већ одавно. Ову лаж најчешће продајемо партнеру јер се једноставно не желимо препирати око вриједности нечега што смо стварно жељеле имати. Без обзира на то што трошимо властити новац и пегламо властите картице, када изговарамо ову лаж често оправдавамо себе.

2. Добро сам! Није ми ништа!

Признајемо, нама је увијек нешто. Нешто анализирамо, нешто нас мучи, у некој смо дилеми или само желимо више пажње. Женски мозак ради попут најбржих процесора и отворено је најмање двије хиљаде табова паралелно у броwсеру.

3. Била сам са само 3 мушкарца

Када су бројеви у питању, нисмо обраћале позорност на часовима математике. Партнере бројимо до максимално 4. Можда та скромна бројка има везе с тиме што смо још увијек конзервативно и патријархално друштво у којем је пожељно да жене имају што мањи број партнера.

4. Боли ме глава

А кад имамо партнера често нас боли глава. Може он изгледати као Аполон, али таблета за ту главобољу још није смишљена. Но, то не значи да нам се фрајер не свиђа – значи само да нам се баш не ваља по плахтама.

5. Кренула сам (а заправо смо још кући)

Нисмо криве! Те казаљке на сату једноставно воде тајну мисију против нас.

6. Нисам љубоморна

Можда и нисмо, али најчешће глумимо да нисмо. Али ако нема баш нимало љубоморе када партнера погледа друга жена, можда њој баш и није толико стало, пише Задовољна.хр.

(Задовољна.хр)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ма нема везе

11.03.2017 15:44

Лазу мускарци,лазу зене,лазу ови ,лазу они... Зивимо у времену у коме истина нема бас неку цену а нико никог ни не слуса. Тако да лагарије имају добру продју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.03.2017 20:25

Турска посла