Преварио је супругу с најмање 23 жене

За оне који га познају, Пит је био пример успешног човека. Напредовао је у полицији до позиције детектива, био власник приватне фирме заједно са супругом, с којом је био у (наизглед) складном браку пуне 23 године, у ком је добио и двоје деце.

Свијет 11.03.2017 | 12:29
Преварио је супругу с најмање 23 жене
Међутим, он је деценијама крио мрачну тајну. Био је серијски прељубник који је имао афере са најмање 23 жене.

Пит твди да га је на прељубу приморао његов поремећај – зависност од секса.

Овај 53-годишњак је један од више хиљада људи који одлазе на специјалне терапије код психолога због ове зависности.

Пит из Ворвикшира у Великој Британији упознао је своју будућу супругу 1984. на првој години студија. Он је био “храбар и гласан”, а она “паметна и стидљива”.

“Одушевио ме је њен изглед”, рекао је он у емисији “Ме анд Мy Аффаир” која се емитује на британском Каналу 5. “Била је другачија од свих девојака с којима сам излазио. Око ње је лебдела аура софистицираности која је била невероватно привлачна”.

Венчали су се после три године забављања.

Иако је раније варао све своје девојке, желео је да се посвети браку и напустио стари начин живота. Деловало је да је коначно “одрастао”, али су се његови планови распршили када је пријављен за 14-недељни програм обуке у полицији, током ког је кући могао да долази само викендом.

Пит је с колегама често излазио у клубове и пабове, а у једном кафићу у Бирмингему упознао је жену с којом је исте ноћи преварио своју трудну супругу.

Током наредне две деценије, Пит је спавао с најмање 23 жене, али сматра да их је могло бити и више, будући да је грабио сваку шансу коју је добио. С некима је био на једну ноћ, а с једном био у паралелној вези две и по године.

“Мислио сам да мој брак није ништа другачији од других бракова”, каже он. “Некад бисмо спавали заједно и заједно с децом излазили с пријатељима. Некад бисмо се ‘хватали за вратове’ и спавали у различитим просторијама. Једноставно смо ишли даље”, каже он.

Међутим, кад је Питова жена пронашла његов роковник, схватила је да је муж вара. У том роковнику који је носио на обуку, упитан да напише нешто за чим највише жали, написао је: “Што сам био неверан”.

“Била је сломљена”, каже Пит.

Није могао да јој каже с колико жена ју је преварио, па се правдао тиме да је имао само секс на једну ноћ са женом с којом је радио пре десет година. Ипак, исте ноћи морао је да се исели из своје куће. Неколико месеци касније, Пит је представио својој жени листу свих жена с којима је био.

“Видела је некога коме је потребна помоћ”, каже он додајући да му је предложила да посете саветника за бракове.

“Могли смо да наставимо као да се ништа није догодило, али је недостајало безусловне љубави међу нама”, каже Пит, увиђајући да је трпео велики емотивни бол и да је због тога у аферама видео привремено олакшање.

Све то се десило пре шест година, а Пит и његова жена ускоро ће обележити 30. годишњицу брака путовањем у Њујорк.

“Та осећања која сам имао потпуно су нестала”, тврди он, додајући да му је осећај да је вољен и да воли неупоредив са ранијим емоцијама.

“У срцу осећам да то више никад нећу урадити.”

(Индепендент)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

yугословен

11.03.2017 13:29

ЈА САМ ПОКУСАО НАБРОЈАТИ КОЛИКО САМ ПУТА ИМАО СЕX ПА ДОДЈЕМ ЗЕНИ НЕМА БРОЈА А У АУТУ УВИЈЕК САПУН И ВОДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

11.03.2017 13:51

Е КО МИ МУЗИЦАРИ НЕ СМИЈЕМ ОБЈАВИТИ КОЛИКО САМ ЗВЕЗДЕ ПЕВАЦИЦЕ ИМАО ОД ОВИХ СТАРИЈИХ ПА МЛАДЈЕ ИМА ИХ КОЈЕ СУ МЕНИ БИЛЕ ОДВРАТНЕ АЛИ ЗЕЛЕ СЕX ЈА САМ 1966 ГОДИСТЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

11.03.2017 17:35

Ја бројао и заспао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пепи

11.03.2017 22:26

Драге моје"загондзије"што сте ми опаки и зескоки.. Ето ви је...е а супруге и дјевојке куци плету приглавке и цекају вас!!??