Радоњић о Реалових 63 до паузе: Најлошије до сада!

Тренер Звезде двапут подвукао колико је био незадовољан дефанзивом свог тима у Мадриду.

Кошарка 11.03.2017 | 09:45
Радоњић о Реалових 63 до паузе: Најлошије до сада!
Реал Мадрид је од првог напада увео меч у свој ритам, Звезда је одговарала седам-осам минута, а потом без решења гледала како домаћин погађа практично сваки шут до паузе...

Резултат на полувремену 63:44 довољно говори о томе колико су Мадриђани били прецизни. Истовремено, податак да су у првих 20 минута промашили само ДВА од 17 шутева за два показује да, уз одличан шут за три (8/13) ни у рекету нису имали великих проблема против Београђана.

Тренер црвено-белих Дејан Радоњић био је веома љут због скора на семафору већ на паузи. Подсетимо, просек који Звезда ове сезоне дозвољава ривалима је 73 поена.

"Реал је одиграо изврстан меч, а ми смо у првом полувремену одиграли најлошију одбрану ове сезоне. Стекли су велику предност, контролисали меч у наставку и тако остварили победу. Честитам им", изјавио је шеф струке Звезде.

"Рекао сам својим играчима после прве четвртине да покушају да се поправе у одбрани и да заиграју боље. У првом делу меча, у којем је Реал играо сјајно, наша одбрана била је катастрофална. Надали смо се да можемо да одиграмо боље у наставку, то смо и желели, посебно у одбрани, али је Реал одиграо сјајно. Била је ово лоша утакмица за нас. Имамо још много мечева после овога и морамо да мислимо и о тим дуелима".

Црвено-бели су и вечерас, четврти пут узастопно, наступили без првог креатора своје игре - повређеног Стефана Јовића, који је недељама ван тренинга због обновљене повреде леђа.

"Имамо много проблема са повредама у последњих 10-15 дана и морамо да рачунамо и на то, такође", додао је Радоњић.

Пред црвено-белима је повратак у Београд, па почетак најважнијег и најнапорнијег дела сезоне, у којем ће се паралелно такмичити у "јадранском" плеј-офу и у завршници борбе за пласман у Топ 8 фазу Евролиге. Ту борбу ће наставити следеће недеље, на гостовању Арманију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар