Тијану политичар частио силиконима

Бивша учесница Парова забавља се с ожењеним политичарем који испуњава све њене хирове, тврди извор Информера.

Забава 10.03.2017 | 22:15
Тијану политичар частио силиконима
Тијана Ајфон је добила нове силиконске груди од једног познатог политичара, тврди за Инфомер њена најбоља другарица.

Старлета је решила да са само 24 године други пут оперише попрсје. Одлучила је да стави много веће имплантате од оних које је имала досад, па јој је хирург уградио чак 550 кубика, што значи да су јој груди сада јака шестица.

Око 3.000 евра, колико је коштала операција у једној београдској приватној клиници, искеширао је познати политичар с којим се Ајфонка тајно виђа последњих месеци. Када смо је срели испред болнице, где је била како би скинула завоје и дренове, питали смо је како се зове моћник који је одрешио кесу. Ајфонка је, међутим, одлучила да буде дискретна:

-Јао, а је л' можете да не помињете политичара? Не желим да се о томе пише. Направићете проблем, њега не помињите - рекла нам је Тијана, инсистирајући да пишемо само о њеној операцији:



- Ево, позираћу вам! Показаћу чак и овај медицински стезник, који мора да се носи после операције, само немојте то да пишете. Уосталом, зар је битно ко је платио груди? Најбитније је да имам нове, веће, лепше и да сам презадовољна како изгледају моје бебице - поручила је старлета.

Међутим, њена другарица нам је открила више детаља о тајној романси, али упорно одбијајући да нам каже име галантног господина: - Тијана се виђа с тим политичарем откако је побегла из виле Парова. Знали су се и раније, али није било ништа озбиљно. Међутим, сад је одлепио. Он је ожењен, жену лаже да је много заузет јер помаже страначким колегама око кампање, а заправо сваки слободан тренутак проводи с Тијаном - каже Ајфонкина пријатељица и додаје да се и бивша учесница Парова жестоко заљубила:

- Он јој испуњава све жеље, тако да га обожава. Не шврља више, смирила се.

Извор: Информер

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зоол

10.03.2017 21:29

Од мене би добила силиконску маску за ајфон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Схадоw

11.03.2017 01:40

Хахахаха добар коментар

Name

Не зна се ко је глупљи? Ииак

11.03.2017 16:48

Он , ако и постоји глупљи је од ње, болесник. На западу су силикони тих величина синоним за порно индустрију. Угледала се на "српску мајку " и "диву "које млате вјештачким сисама а узор су нажалост, клиникама. Жалосно!