Реал спремио трансфер бомбу јачу од Роналда!

Флорентино Перез "запео" да из Севиље доведе Монћија за спортског директора!

Фудбал 11.03.2017 | 14:30
Реал спремио трансфер бомбу јачу од Роналда!
Реал Мадрид спремио је трансфер бомбу за лето! И то можда важнију од свих које је активирао у последње две деценије. Како наводе добро обавештени извори Марке и радија Канал Сур, мадридски Реал планира да доведе Рамона Монћија из Севиље на место спортског директора.

То је наводно главни приоритет Флорентина Переза који би ускоро требало да буде поново изабран за председника Реала до 2021. године. Он сматра да би довођењем Монћијакраљевски клуб био спреман за својеврстан нови почетак.

Монћи је на функцији спортског директора Севиље од 2000. године и њега сматрају за главног архитекту успеха андалузијског клуба који је од 2006. до данас освојио пет трофеја у Лиги Европе.

Мадридски лист истиче и да је летос био близу одласка из Севиље, али се управни одбор клуба успротивио томе. Ипак, наводно, ситуација се променила у међувремену и Монћи би могао да оде.

“Толико сам узбуђен због садашњости и онога што се дешава у Севиљи и не размишљам о будућности. Најбоље место за мене за рад је Севиља. Уосталом, моја клаузула износи 5.000.000 евра, али никада не бих платио толико. Имам уговор и било каква одлука мора да буде обострана“, рекао је Монћи прошлог месеца за радио Кадена Сер.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар