Qуанто цоста Доуглас Цоста?

Офанзивац Бајерна на мети трофејног италијанског клуба!

Фудбал 11.03.2017 | 14:00
Qуанто цоста Доуглас Цоста?
За оне који су пропустили часове италијанског - колико кошта Даглас Коста?

У целој причи око повлачења Филипа Лама и Ћабија Алонса, изгубиле су се негде тврдње Бразилца да је несрећан у Бајерну и да размишља о одласку. 

Подсетимо, Коста је у интервјуу Билду пре неколико недеља открио да га не радује чињаница да често седи на клупи и да ће овог лета размислити о даљој каријери у Немачкој. У истом обраћању крилни фудбалер је потврдио конатакте с појединим тимовима из Енглеске и Шпаније, међутим, најновије информације из Италије говоре да је Јувентус тренутно најозбиљнији у намери да ангажује офанзивца Бавараца.

Коста, истина, игра стандардно последњих недеља у Бајерну, али је Франк Рибери, који је донедавно био повређен, ипак у предности у односу на Бразилца. Добро обавештени извори из Немачке подсећају и да је Карло Анчелоти ближи намери да све више користи и опорављеног Конана Кингслија тако да за Бразилца дугорочно нема места.

Калчомеркато, који је пренео информацију о интересовању Јувентуса, подсећа да је после поменутог интервјуа Костин однос са управом Бавараца захладнео и да је то баш карта на коју игра и Стара дама.

„Био је то очајнички покушај Дагласа Косте да нам каже да заслужује више новца. Може то да уради још десет пута, неће добити нови уговор“, поручио је председник Бајерна Ули Хенес.

С обзиром да су карте отворене не треба да нас чуди уколико на лето из Торина стигне званично питање за челнике Бајерна - qуанто цоста Доуглас Цоста?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар