Највећи губитник је напустио Камп Ноу у 83. минуту!

Младић из Холандије допутовао у Барселону да гледа реванш Лиге шампиона и пропустио спектакуларан финиш, јер је желео да избегне гужву.

Фудбал 09.03.2017 | 22:30
Највећи губитник је напустио Камп Ноу у 83. минуту!
Дошли сте на фудбалски догађај века. Запуцали сте из Холандије за Шпанију само да бисте присуствовали спектаклу. А, онда сте, у једном тренутку помислили, када је деловало да је све решено, боље да изађете раније и избегнете гужву.

У 83. минуту напуштате Камп Ноу, а на њему тек следи спектакуларна завршница. Исписују се нове, најлуђе странице историје евро-купова. Догађа се чудо!

Од свега тога - нисте видели ништа. Само сте прочитали преко телефона и на крају одгледали на телевизији. А, били сте у осмом реду, на месту које кошта читаво мало богатство...

То је прича Криса Роналдса из Ротердама.

"Изашао сам седам минута пре краја, желео сам да избегнем гужву. Погледао сам семафор и помислио да је све готово... Није се лако пробити поред 90.000 људи, колико их је било на стадиону", почео је тужну причу Роналдс.

Холанђанин је лако изашао са стадиона.

"Испред стадиона сам чуо да је Нејмар постигао гол за 4:1. Помислио сам: 'лепо, али нема више времена, па ми ионако неће бити жао", понадао се несрећни навијач.

Врло брзо су почеле да стижу поруке из Холандије. Пријатељи и родбина завидели су Крису незнајући да су они поред "малих екрана" могли више да виде од њега.

"Мама, тата и пријатељи су ми слали поруке да ми завиде што овакав спектакл гледам уживо. Нисам имао срца да има кажем да сам напустио стадион. Шести гол Серхија Роберта сам видео кроз прозор кафића".

Роналдс је раније одлучио да годишњи одмор проведе у Барселони. Купио је карту за утакмицу по цени од 105 евра, али је био баш разочаран када је сазнао резултат прве утакмице. Помислио је да Барселона нема никакве шансе.

Исто је мислио и десетак минута пре краја.

"Знате шта је најгоре? Кад је Роберто постигао гол, трчао је баш у смеру где сам седео. Ма, луд сам, потпуно сам изван себе. Целу ноћ сам гледао у небо. Од Камп Ноа до мог апартмана пешице треба 40 минута, после утакмице сам ходао сатима", подвукао је Крис.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зоки

10.03.2017 11:22

Није сазнао да це бити намјестена Утакмица??

ОДГОВОРИТЕ