Праја: Звездо, ''уштроји'' Краља! Лончар: Љуљ је најбољи у Европи!

Прослављена имена српске кошарке о гостовању црвено-белих у Мадриду.

Кошарка 10.03.2017 | 14:15
Праја: Звездо, ''уштроји'' Краља! Лончар: Љуљ је најбољи у Европи!
Једно од гостовања у Европи на која само ретки иду макар и са надом да ће успети да направе изненађење. Мадрид. Међутим, навијачи су такви - увек се надају спортском чуду, иако пред Црвену звезду овај пут заиста нико не поставља никакав императив. Против Реала то се не сме. А шта на предстојећу утакмицу 25. кола Евролиге кажу легенде српске кошарке Драган Праја Далипагић и Никола Лончар?

“Јесу Мадриђани апсолутни фаворити, али ни кошаркаши Звезде нису папци! Београђаи тренутно играју најбоље у Европе и ако ико може да изненади Реал, онда је то наш представник. Свесни су сви у табору црвено-беих да им је за нови подвиг потребно да славног домаћина сведу на 70 поена. Жаргонски речено, мораће да уштроје најбољу нападачу екипу Европе. Ништа није немогуће, па чак ни то да у финалу Фајнал фора видимо баш одва два тима“, у даху говори Праја Далипагић за Ало.

Лончар у изјави за Вечерње новости много смиреније о квалитетима Реала.

“Много зависи од Љуља, по мени тренутно најбољег играча у Еворпи. Када уђе у ритам, практично је немогуће да га зауставите. Али није само он Реал. Мали Лука Домнчић игра сајно. Керол са клупе зна да убаци серију поена која ломи ривала. Рендолф, ако добро загази на терен у првим минутима, може све. Укратко Реал има сјајан тим одлично избалансиран од по шест унутрашњих и спољних играча“.

Али има ли бар нешто што би Звезда могла да искористи?

"Не сме на старту да дозволи брзи ритам Мадриђана. Ако на почетку направе разлику, после их је немогуће стићи. Сетите се њиховог меча из прошле сезоне“, истиче Лончар у изјави заНовости.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар