Божовић: Мало срећа, мало знање!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да су његови фудбалери "мало срећом, а мало и знањем" победили Војводину и истакао да "срећа прати храбре".  Божовић: И да смо изгубили, не бих отишао! Тренер Црвене звезде открио зашто је рекао да ће поднети оставку ако његов тим изгуби у Новом Саду.

Фудбал 09.03.2017 | 08:30
Божовић: Мало срећа, мало знање!
Звезда је после преокрета победила Војводину са 3:2 и задржала шест бодова предности у односу на Партизан.

"Брзо смо дали гол у другом полувремену и то нам је дало крила. Мало знањем, а мало срећом смо успели да победимо. Срећа прати храбре", рекао је Божовић

Божовић је навео да је утакмица била "добра за гледање" због много голова, али и шанси на обе стране.

"Лоше смо почели утакмицу. Војводина нас је у првих 10-15 минута прегазила у дуелима, борености и трци. Дала је два гола и могла да нас докрајчи преко Синише Бабића, када је Филип Манојловић изванредно интервенисао", казао је Божовић.

Звезда ће у следећем колу дочекати Јавор, у недељу на стадиону "Рајко Митић".



Сјајну утакмицу одиграли су фудбалери Војводине и Црвене звезде у Новом Саду. Домаћин је водио 2:0 после само осам минута, али су гости головима у другом полувремену дошли до победе 3:2.

У најави утакмице, Миодраг Божовић је рекао да ће поднети оставку ако његов тим изгуби у Новом Саду. Како је почело, чинило се да иде ка томе, међутим, тренер београдских црвено-белих објаснио је да то није заиста мислио.

"Не бих то урадио, то сам рекао да бих подигао мотив играчима", изјавио је Божовић пред камером ТВ Арена спорт.

О утакмици није био опширан, а на питање шта је рекао играчима у полувремену, одговорио је:

"Ако дамо гол победићемо. Фудбал је интересантан јер је човек у једном моменту на дну, а у другом на врху".

Божовићев колега, Драган Ивановић, је био разочаран падом у игри својих фудбалера.

"Несхватљив пад, да ли је у питању деконцентрација играча не знам. Жао ми је што нисмо играли боље у другом делу, јер смо били добри у првом. Видећемо шта можемо да урадимо да психолошки вратимо екипу", рекао је Ивановић и додао:

"Пали су везни играчи у централном делу, ту смо изгубили притисак и дозволили Звезди да игра. Нисмо успели да наметнемо ритам као у првом полувремену".

Наредну утакмицу Црвена звезда игра у недељу против Јавора код куће, док Војводина иде у Горњи Милановац, на мегдан Металцу.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар