Ђурђевић: Исцрпео ме је дерби, први пут сам играо у "рупи"!

Фудбалер Партизана Урош Ђурђевић очекивао је тешку утакмицу против Металца у Суперлиги Србије, али истиче да је екипа добро реаговала и заслужено победила.

Фудбал 09.03.2017 | 10:30
Ђурђевић: Исцрпео ме је дерби, први пут сам играо у "рупи"!
"Очекивали смо врло тешку утакмицу, јер знамо да је прва следећа после дербија увек тешка. Добро смо почели, прво полувреме смо одиграли добро, али смо дали само један гол, иако смо имали много шанси. У другом полувремену смо такође контролисали игру и на крају заслужено победили 3:0", рекао је Ђурђевић.

Партизан је надиграо Металац 3:0 у у 25. колу Суперлиге, три дана након ремија са Црвеном звездом у "вечитом" дербију (1:1).

"Доста ме је исцрпео дерби. Први пу сам играо доле у "рупи". Било је јако тешко, али успео сам да се опоравим, тако да смо данас одиграли нормално утакмицу. Сутра нас чека опоравак и онда још једна тешка утакмица. Сутра почињемо да се спремамо за Лучане. Биће тешко доле, али ми настављамо даље и настављамо овај победнички низ", рекао је Ђурђевић.

Он је био стрелац изједначујућег гола за Партизан против Црвене звезде. У медијима се од краја дербија водила полемика да ли је играч закачио лопту и руком док је главом давао гол.

"Сметало ми је то помало, само се о томе причало, а не о томе колико смо ми шанси имали, а они не...Пријало ми је и скандирање навијача данас, значи ми што су ме прихватили. Ја им то враћам на терену", рекао је Ђурђевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар