Алегријев захтев Јувентусу - хоће да постане менаџер и плату од 5.000.000 евра!

То би, практично, значило да би Бепе Марота могао да остане без функције. Наравно, уколико Стара дама испуни жељу италијанском стручњаку.

Фудбал 12.03.2017 | 19:00
Алегријев захтев Јувентусу - хоће да постане менаџер и плату од 5.000.000 евра!
Будућност Масимилијана Алегрија тема је о којој се последњих седмица много полемише у европским медијима. Острвска штампа већ га је поставила као наследника Арсена Венгера у Арсеналу, шпанске новине све више спекулишу о повезаности с клупом Барселоне, док су у Италији подељена мишљења о томе да ли ће Алегри остати у Јувентусу. 

Према последњим информацијама које круже Чизмом, Алегри је обавио разговор с управом Старе даме и изнео своје захтеве за наставак даље сарадње. Италијан је, наиме, спреман да направи револуцију у италијанском фудбалу, пошто је пикирао улогу трансфер гуруа и спортског директора Јувентуса Бепеа Мароте. Да будемо прецизнији - Алегри жели да постане менаџер Јувентуса! Односно, да он води главну реч за све трансфере у клубу, као што то раде тренери у Енглеској. Такође, пише се и да је Јувентусу поставио рок до краја марта да се изјасни по свим тачкама предлога. 

Поред тога, Алегри је тражио нови уговор, те да му износ годишњих примања остане 5.000.000 евра. Чиме би остао далеко најплаћенији тренер Серије А. Иза Алегрија тренутно је Лучано Спалети с 3.000.000 евра у Роми, односно Винћенцо Монтела са 2.200.000 евра у Милану. 

И даље није познато да ли ће Јувентус имати вољу да изађе у сусрет Алегријевим жељама. Посебно јер се не зна шта би се догодило са чувеним оперативцем Маротом, иначе познатим као једним од најбољих преговарача у фудбалском свету.

Поставља се и питање да ли су поменути захтеви Алегријева пречица до одласка из Торина, односно ангажмана у Арсеналу, Барселони или неком трећем клубу?

Алегри са Јувентусом има важећи уговор до јуна 2018.  године.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар