Пријовић: Кад сам био мали, знао сам свој правац...

"Одмах сам рекао наставници: Нема потребе да учим да пишем било какву пријаву за посао, јер већ сада знам да ћу играти фудбал кад одрастем“, навео је момак рођен у Швајцарској.

Фудбал 12.03.2017 | 18:30
Пријовић: Кад сам био мали, знао сам свој правац...
Александар Пријовић, будући репрезентативац Србије, за мање од месец дана „запалио“ је Солун и постао љубимац навијача ПАОК-а. Шест одиграних голова и пет утакмица најбољи су доказ да управа солунског Двоглавог орла није погрешила када је одлучила да обори клупски рекорд и плати 1.900.000 евра.

А статус јунака код најватренијих навијача ПАОК-а стекао је недавно голом у дуелу са љутим ривалом Олимпијакосом у којем се црно-бели славили са 2:0.

Пријовић је у интервју за клупски магазин ПАОК-а причао о фудбалским почецима, зашто је одабрао солунског великана и ономе што га највише нервира.

“Кад сам имао 11 година, у школи смо добили задатак да напишемо неку врсту пријаве за посао. Одмах сам рекао наставници: Нема потребе да учим да пишем било какву пријаву за посао, јер већ сада знам да ћу играти фудбал кад одрастем“, рекао је Пријовић за магазин Тумба.

Као и сваком правом голгетеру, Србину рођеном у Швајцарској „ноћну мору“ представљају промашаји.

“Не могу да спавам када не постигнем гол. Тешко ми је кад промашим неку добру шансу. Размишљам шта сам могао да урадим другачије.“

Овај 26-годишњи нападач навео је и да је одабрао црно-беле јер се ради о великом клубу.

“Дошао сам у ПАОК да правим разлику на терену, да помогнем екипи да осваја трофеје. Знам да сам дошао у велики клуб, притисак је нормална ствар и овде у ПАОК-у морамо да се носимо са тим“, закључио је Пријовић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар