Лукаку добио повишицу, Мино Рајола неће бити срећан!

Белгијанац преломио. . .

Фудбал 09.03.2017 | 12:00
Лукаку добио повишицу, Мино Рајола неће бити срећан!
Евертон ће до краја недеље и званично потврдити нови уговор Ромелуа Лукакуа. Клуб са Гудисона је успео да договори наставак сарадње са најбољим играчем и стрелцем који је пристао да продужи уговор.

Лукакуов актуелни уговор истиче 2019. године, а сарадња ће бити продужена до 2022. године. Наравно, Белгијанца очекује повишица, али не толико драстична као што се очекивало. Он је до сада зарађивао 75.000 фунти недељно, док ће по новом уговору имати седмичну плату од 100.000 фунти. Што је у преводу око 6.000.000 евра.

Могао је Белгијанац вероватно да добије и већу плату у неком другом клубу, али је изабрао да остане. Његов менаџер Мино Рајола је последњих месеци подгревао ватру о одласку Лукакуа са Гудисона, надао се трансферу у неки већи клуб и масној провизији, али се десило оно што њему најмање одговара - Лукаку остаје у Евертону.

Прошлог лета се спекулисало да су за белгијског нападача били заинтересовани ПСЖ и Јувентус, али је Евертон зацепио цену од преко 70.000.000 евра што је било довољно да се охлади интерес потенцијалних купаца. Лукаку у Евертону пружа партије каријере, задовољан је и на крају је то своје задовољство исказао кроз нови уговор... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар