Кантона Лестеру: Издајице, отјерали сте величину!

Француз у својој емисији на "Еуроспорту" изнео мишљење о променама на клупи Лестера.

Фудбал 09.03.2017 | 11:00
Кантона Лестеру: Издајице, отјерали сте величину!
Ерик Кантина никада није имао "длаке на језику".

Оно што мисли је и говорио, а ништа се није променило ни када је чуо да је Лестер сити сменио Клаудија Ранијерија, човека који је "лисицама" прошле сезоне донео прву титулу у историји клуба.

Некадашњи ас Манчестер јунајтеда сликовито је у својој емисији на Еуроспорту почео причу...

"Једном давно, мађионичар је дошао у град и хрпу полуталентованих фудбалера претворио у прослављене прваке. Али, чим су се појавили први облаци, незахвални гадови су се удружили како би отерали чаробњака. Издајице!"

Славни Ерик није могао да опрости играчима побуну против стручњака који их је за само годину дана прославио.

"Седамнаесто место у Премијер лиги или друга лига, тамо припадате, то вам је у генима", поручио је Кантона играчима и управи Лестера.

"Стремите величини, али никада је не бисте препознали ни да вас угризе за гузицу. Избацили сте величину кроз врата и све што вам је остало је тренер по имену Шекспир! Ако то није проклета трагедија..."

Француз је изнео и једно занимљиво запажање.

"Манћини, Мурињо, Пелегрини, Ранијери... четири од пет последњих тренера који су освојили Премијер лигу, брзо после тога су добили отказе, а пети, Алекс Фергусон, се пензионисао одмах пошто је узео наслов. Није ни чудо што Арсен Венгер чини све да не постане првак", нашалио се Ерик Кантона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар