Зозуља? Добар фудбалер за слијепце и будале...!

"Нисмо знали да је таква превара од играча“, грме челници Бетиса.

Фудбал 12.03.2017 | 20:30
Зозуља? Добар фудбалер за слијепце и будале...!
Сви знају за Романа Зозуљу који је подигао доста прашине у Шпанији ове зиме. Украјинца је својевремено желела чак и Црвена звезда, али је на крају завршио у редовима Бетиса, где сада гледају само како да га се што пре ратосиљају.

Пробали су током јануара да га проследе у Рајо Ваљекано, али се трансфер изјаловио јер су се успротивили навијачи мадирдског тима, велики левичари. Нису желели тада декларисаног украјинског нацисту у клубу, па сада ни у зеленом делу Севиље не знају шта да раде са човеком који има уговор до лета 2019. године.

Једно је сигурно, челници Бетиса немају баш високо мишљење о Украјинцу.

„Свако ко каже да је Зозуља добар фудбалер за Бетис је или слепац или будала. Ми смо учинили све што је било у нашој моћи, пратили га, снимали, урадили све што се стандардно ради када вам долази репрезентативац неке земље у клуб, али нисмо знали да је таква превара“, рекао јеРафаел Салас, саветник управе Бетиса.

Зозуља више није у плановима зелено-белих који спремају нови летњи шопинг.

„Довешћемо тројицу или четворицу нових фудбалера, а не десеторицу. И мораће да направе разлику“, напомиње Салас.

Оперативац Бетиса није задовољан начином на који клуб напредује.

„Не пењемо се на табели онако како смо планирали, али не постоји магија којом можете све да промените. Потребно је узбуђење, жеља и посвећеност, јер је тешко руководити бродом када су таласи високи десет метара“, закључио је Салас.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар