"Севе и Розга су праве цајке"

Јелена Карлеуша је назвала Северину Којић и Јелену Розгу цајкама.

Занимљивости 07.03.2017 | 13:53
"Севе и Розга су праве цајке"
Све би било у реду да који минут пре тога у емисији "Звезде Гранда" такмичарка из Загреба Хана Машић није објаснила певачици да тај израз у Хрватској користе за певаљке и да је тај назив увредљив.

- У Хрватској имаш цајке од којих си могла да научиш како једна звезда треба да се бори, попут Северине, Розге и Маје Шупут. Те певачице знају да горе на сцени, да се брутално боре за своје парче естрадног неба и да гризу. Оне имају пуно енергије у свом наступу. Таква и ти треба да будеш- прокоментарисала је Јелена, желећи да похвали, али и да испрозива колегинице.

Извор: Информер

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Анониман

19.03.2017 20:07

ПОЧЕВШИ ОД САМОГА СЕБЕ,ЗБОГ ПРЕВЕЛИКЕ БОЖИЈЕ ЉУБАВИ,МИЛОСТИ И ДОБРОТЕ ЊЕГОВЕ,ГОСПОД БОГ ВАМ ПОДАРИО ОЗДРАВЉЕЊЕ,ОПРОСТ И ЗАБОРАВ У ИМЕ ИСУСА ХРИСТА,ГОСПОДА НАШЕГА,КОЈИ ВАМ ЈЕ ПОДАРИО НОВИ ЖИВОТ У БОГУ НАШЕМ И ХРИСТУ ИСУСУ!АМИН!АЛИЛУЈА!АМИН!САМО ГОСПОД БОГ ЧИНИ ДА СЕ СВАКО ЈУТРО БУДИТЕ КРОЗ НОВУ ОГРОМНУ ЉУБАВ,МИЛОСТ И ДОБРОТУ ЊЕГОВУ,ПО ИСУСУ ХРИСТУ СИНУ ЊЕГОВОМ А НАШЕМ ГОСПОДУ БОГУ!АМИН!АЛИЛУЈА!АМИН!ГОСПОД БОГ ЈЕ НАЈВЕЋИ И УВЕК ДОБАР ПРЕМА СВАКОЈ ОСОБИ!АМИН!АЛИЛУЈА!АМИН!СВИМА,КАО НАМА И ВАМА ОВО ЈЕ ЈЕДАН ВЕЛИКИ БОЖИЈИ БЛАГОСЛОВ!АМИН!АЛИЛУЈА!АМИН!А ШТО СЕ МЕНЕ ТИЧЕ,МНОГО ВАС ВОЛИМ,ПОШТУЈЕМ И ПОЗДРАВЉАМ! Псалам 103:1-5; Псалам 103:12

ОДГОВОРИТЕ