Хамилтон: Одлично се слажем са Ботасом!

Возач Мерцедеса Луис Хамилтон рекао је да са Валтеријем Ботасом има одличан однос и да се са њим слаже боље него са свим бившим клупским колегама у Формули 1.

Остали спортови 06.03.2017 | 09:15
Хамилтон: Одлично се слажем са Ботасом!
"Оно што ми се свиђа у сарадњи са Валтеријем је све оно што има везе са стазом, а не ван ње. Нема игрица, све је потпуно транспарентно. То ми се свидја. Мислим да се добро слажемо и да са њим боље сарадјујем него са свим његовим претходницима", рекао је троструки светски првак Хамилтон, пренели су британски медији.

Ботас је пре месец дана потписао за Мерцедес, где је заменио Ника Розберга, који је прошле године, пет дана пошто је освојио шампионску титулу, изненадјујуће завршио каријеру.

Финац је на предсезонским тестирањима прошле недеље остварио добре резултате.

"Он жели да буде најбољи што може у првој години у новом тиму. Ја сам у екипи дуже, желим добре резултате и да му пружим што више информација из којих може да научи. Валтери се добро уклопио за кратко време и знам да је радио напорно са својим инжењерима да се прилагоди. Има много позитивне енергије, узбудјен сам што ћемо сарадјивати", рекао је Хамилтон.

"Разговарамо на стази. Он је далеко од тихог момка који проговори пар речи, како понекад изгледа. Он се добро забавља. Веома је духовит и говори смешне ствари, а то је нешто што баш не бисте очекивали од Финца", додао је Хамилтон.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар