Иванић посјетио епископа Атанасија

Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић поосјетио је синоћ епископа бихаћко-петровачког Атанасија у Босанском Петровцу. Разговарали су о веома тешком животу Срба повратника на овом подручј у и могућностима за побољшање њиховог положаја.

Босна и Херцеговина 04.03.2017 | 13:28
Иванић посјетио епископа Атанасија
Како је саопштено из Иванићевог кабинета, било је ријечи и о животу Српске православне цркве, православних вјерника и о стању православних светиња, храмова и манастира Епархије бихаћко-петровачке.

Иванић и епископ Атанасије разговарали су и о актуелној ситуацији у БиХ и региону.

Епископ Атанасије захвалио је Иванићу што је посјетио бихаћко-петровачку епархију и што се интересује како људи живе у овим крајевима.

Бн телевизија

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

АР

04.03.2017 12:57

Бавите се таквим стварима И проблемима обицних људи Сад це мо видјети хоцес ли изаци на тв да прицас како обицан свијет зиви Видјевемо хоцетел сад сви стати онако у ред па да се сликате И да прицате како помоци биједи у коју сте нас све увели И сад би да нас тако дрзите док не поцркамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн

04.03.2017 14:03

Тако и сви тако треба да размисљамо.Нас нису опљацкали странци него наси пуноглавци.

Name

ре бн

04.03.2017 14:18

Нико нас непљацка од кредита се праве цесте Аутопутеви Болнице све то коста...

Name

вук

04.03.2017 14:27

Атанасија критикују само црвени јеретици.Зивио нас ВЛАДИКА!

Name

Бн

04.03.2017 14:42

Какво је то размисљање да је све нормално не би нам требали кредити.А јос једна ствар ови који су и Дијаспори саљу паре да њихови и остали уз њиха презиве.Треба да знас да само из дијаспоре додзе 3 милијарде км годисње. па јос на то узимају кредите за путове и јос Ммф.Па зар то није пљацка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

04.03.2017 16:08

Ето ми смо најобицнији људи конацно поцињемо да увидјамо ста се ради.У какве вртлоге нас покусавају увуции Али није висе нас народ глуп да се залети за орузје.Осјетили смо то ми само обицни људи И босјнаци И срби И хрватице.Лијепо је бар видјети по овим порукама да се народ поцео тријезнити И неце висе да се пали на њихове бљувотине.Погледајте на ста су СВИ бас СВИ политицари били спремни само ради писама А да не прицамо о озбиљнијим стварима Браво људи Ма ко били ЗИВЈЕЛИ недајмо да нас само заваде мозе се лијепо зивјети у Босни само да се не свадјамо

Name

Бн

04.03.2017 16:16

Слазем Ар слозно сви да ову багру отјерамо.Доста висе,обицан народ једе пастете и вирсле А они једу цујем нека Француска јела.Несвдза им свидо сто су им и Мајке и Баке спремале

Name

АР

04.03.2017 18:57

Па погледајте само Бају стиго у Сарајево Знаци да је лопов осјетио да се спремају промјене .Рекли му руси немас у русији ста тразити Немозе се красти ни тамо висе.Фино му Путин реко у босну И договорите се стоко једна Са овим стоко једна мислим на политицаре Ми обицни људи моземо заједно да зивимо засто не засто би мрзили једни друге