И Ајакс креће у напад на Миленковића! Али, како поред Фјорентине?

Холандски великан пикирао Партизановог бисера као појачање наредног лета.

Фудбал 05.03.2017 | 15:00
И Ајакс креће у напад на Миленковића! Али, како поред Фјорентине?
Распитивао се Јувентус, Андерлехт је нудио 4.000.000 евра последњег дана зимског прелазног рока, Хамбургер је хтео да искешира 500.000 више за трансфер на лето. Фјорентина се, према информацијама трансфер гуруа Ђанлуке ди Марција већ договорила с Партизаном око трансфера вредног 5.000.000 евра, плус проценти. Али, то не спречава челнике Ајакса да покушају помрсе рачуне Виоли и преотму Партизановог бисера Николу Миленковића у последњи час?

Тако бар тврде холандски медији, позивајући се на изворе са Чизме. Информације иду толико далеко да се тврди како је спортски директор Марк Овермарс гледао Миленковићева издања, те да је изузетно задовољан и да га лично жели у Амстердаму на лето. 

Међутим, остали детаљи нису познати. Ни да ли је било контакта с Партизаном, као ни да ли се спрема и каква понуда за суперталентованог штопера Парног ваљка. 

Опет, поставља се и логично питање - како ће Ајакс успети да направи преокрет поред Фјорентине? Пре свега, Виола годинама уназад има одличне односе са Партизаном, челници српског вицешампиона недавно су боравили у Фиренци, где су договарали детаљеМиленковићевог и трансфера Душана Влаховића. Дакле, усмени договор Љубичастих и црно-белих постоји, а већ је било речи и о томе да би на исти требало да се удари печат ускоро. 

Такође, историјски гледано, показало се да Ајакс није тако често издвајао велики новац за младог и, у иностраним условима, непровереног играча. А Партизан тражи бар пет милиона евра како би се трансфер завршио. Што је Фјорентина већ понудила, као и одређене проценте од наредне продаје. 

Дакле, информацију треба узети с резервом, с обзиром на дате околности. Видећемо да ли је овакав сценарио, ипак, остварив. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар