Авион пао на кућу четворо погинуло!

Једно од погинулих је тинејџер, за несталима се још трага.  Најмање четворо људи је погинуло а двоје је повређено након што се мали авион Цесна 310 срушио у насеље источно од Риверсајд окружног аеродрома, преноси РТ.

Свијет 28.02.2017 | 08:34
Авион пао на кућу четворо погинуло!
Авион се срушио недуго пошто је узлетео управо са Риверсајд окружног аеродрома, потврдила је америчка федерална авионска администрација. Авион је имао шест седишта, ниска крила и дупле моторе и био је на путу за Сан Хозе у Калифорнији, када се изненада срушио у оближње насеље и притом уништио неколико кућа.

Извукли смо четворо настрадалих, од којих је једно дете, односно тинејџер – рекао је Мајкл Мур, шеф ватрогасне екипе која је дошла на лице места.

Према његовим речима двоје повређених одмах су пребачени у болницу, док ватрогасци и спасиоци и даље траже још најмање двоје људи који се воде као нестали, а чије су куће уништене током пада авиона.

Незванична сазнања упућују на то да је у авиону било петоро људи и да су се враћали из Дизниленда.

Узроци пада авиона још увек се не знају.

Снимци и фотографије са лица места показују неколико великих пожара који су избили одмах након пада авиона на раскрсници Централ и Стритер авеније.

Најмање две куће су потпуно уништене, док су околне претрпеле мању штету, а становници овог дела града су евакуисани.



Извор: Телеграф 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

самy

28.02.2017 08:32

Увјек се питам сто је то вазна вјест кад се сруси авион и кад пар људи погине, гину људи и у аутим по читавом свијету па нико не објави ал кад се сруши авион онда је то нешто посебно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аа

28.02.2017 09:02

А шта те онда тјера да коментаришеш ствари које не разумијеш.