Секси Силвија...! Бивша Ван дер Вартова драга поново хара!

Силви Мејс (38) позната је холандска телевизијска водитељка и манекенка. Она је и бивша супруга познатог фудбалера из земље лала - Рафаела ван дер Варта.

Фудбал 06.03.2017 | 17:30
Секси Силвија...! Бивша Ван дер Вартова драга поново хара!
Комбинација њеног оца, који је родом из холандске колоније Индонезије, и мајке Белгијке створили су ову лепотицу, од које застаје дах и због које је Ван дер Варт својевремено уништавао противнике у дресу Ајакса, Хамбургера, Тотенхема и Реала. Мејсова и Ван дер Варт су се упознали 2003, 2005. су се венчали, а годину дана касније добили сина Демијана.

Многи медији су их тада упоређивали са Дејвидом и Викторијом Бекам, али њих двоје су тврдили да само желе нормалан и складан живот. Јуна 2009, Силви је дијагностикован канцер, који је захтевао операцију и хемотерапију. Исте године, у летњем прелазном року, тадашњег фудбалера Реала је председник краљевског клуба Флорентино Перез желео да прода. Међутим, бивши холандски репрезентативац није желео да напусти Мадрид јер је у том граду његова жена ишла на хемотерапију.

Пошто се излечила, она и Рафаел су напустили шпанску престоницу, а офанзивни везиста је добио нову прилику да ужива у фудбалу, и то у дресу Тотенхема. Хармонија није дуго трајала јер се испоставило да Силви није лојална као њена јача половина.

Заносна плавуша је 2010. године јавно признала да је преварила мужа, и то са пилотом једне холандске авио-компаније. Ван дер Варт преко тога није могао да пређе, па је брак окончан разводом после десет година.

Данас, Силви је и даље позната водитељка и тренутно је ангажована на једном телевизијском пројекту, који је мешавина плеса и аеробика и зове се „Хајде да плешемо“. Веома је популаран у Холандији и Немачкој.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар