Опчинила Амере! Љубав из средњошколских дана: Она је највећа подршка Николи Јокићу!

Све је лакше кад имаш некога поред себе. . . Никола Јокић ове сезоне блиста у дресу Денвера, постао је НБА играч који може да се носи са најбољим кошаркашима данашњице, а све то успео је да уради уз подршку девојке - Наталије Мачешић.

Кошарка 05.03.2017 | 21:45
Опчинила Амере! Љубав из средњошколских дана: Она је највећа подршка Николи Јокићу!
Њиховом везом почели су да се баве и амерички медији. За Наталију кажу да је прави ослонац и девојка која свуда путује са Николом. За новинаре из САД је посебно интересантна чињеница да је свом драгом правила друштво и у Лондону где је његов Денвер играо против Индијане.

Пар стално поставља заједничке фотографије на друштвене мреже и делују заиста заљубљено. Труде се да сваки слободан тренутак проведу заједно.

Ипак, није лако бити девојка НБА звезде. Истина, новац није проблем, али са 82 утакмице у сезони готово и да нема времена за предах.

Американци такође додају да пар воли да дође у Србију и да користе сваку прилику да посете домовину и опусте се. Никола и Наталија су заједно прошли много тога, а прве слике на друштвене мреже почели су да постављају још 2013. године.

Да ли је она разлог што Никола блиста? Чини се да јесте...

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар