Тадић: Веома болан пораз у финалу Лига купа!

Душан Тадић тешко је поднео пораз његовог Саутемптона у финалу Лига купа од Манчестер Јунајтеда (3:2) на Вемблију.

Фудбал 27.02.2017 | 19:30
Тадић: Веома болан пораз у финалу Лига купа!
"Свеци" су надокнадили два гола заостатка, да би на крају победу "Црвеним ђаволима" донео Златан Ибрахимовић у 87. минуту, својим другим голом на мечу.

"Заслужили смо много више. Мислим да сви имају тај осећај. Тешко је пронаћи било какве речи, сматрам да смо заслужили више. Атмосфера је била добра и били смо срећни што видимо на трибинама толико наших навијача. Сјајно су нас подржавали.", рекао је Тадић

Тадић је имао одличну прилику да изједначи резултат на 1:1 средином првог полувремена, али је његов ударац са ивице казненог простора зауставио Давид де Хеа. Пре тога Саутемптону је поништен регуларан гол на 0:0, грешком линијског судије.

"У првом полувремену смо били далеко бољи, а они су видели да им стварамо проблеме. Зато су у другом полувремену увели Мајкла Карика како би избалансирали ситуацију. И даље мислим да смо били бољи, али су они можда били искуснији", казао је Тадић.

"Црвени ђаволи" су у недељу постали најтрофејнији енглески клуб, надмашили су највећег ривала Ливерпул. У игру су још за трофеје у ФА Купу и Лиги Европе, док су далеко од лидера Премијер лиге Челсија.

Јунајтед је освојио други трофеј ове сезоне, након што је на отварању савладао Лестер 2:1 у Комјунити шилду.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар