Партизан "чист" за "вјечити" дерби!

Марко Николић може да рачуна на све играче за 153. "вечити" дерби. Урош Ђурђевић и Евертон "очисти" картоне против Борца, а нико од четворице којима је претила опасност није зарадио суспензију.

Фудбал 27.02.2017 | 20:30
Партизан "чист" за "вјечити" дерби!
Партизан ће против Црвене звезде, како сада ствари стоје, моћи да наступи комплетан и у најјачем саставу.

Тачније, Марко Николић може да рачуна на све расположиве снаге, а до следеће суботе очекује се и да "ситна" повреда Алена Ставеновића, због које није био међу 18 против Чачана, буде излечена.

"Стевановић има 'ситну' механичку повреду зглоба и биће спреман за следећу утакмицу", рекао је после утакмице 23. кола шеф стручног штаба "парног ваљка".

Урош Ђурђевић и Евертон Луиз прескочили су дуел са "зебрама", јер су против Рада прошле недеље зарадили суспензије нагомилавањем жутих картона. Нападач црно-белих их је имао четири, а Бразилац чак осам.

Поред добре игре и победе, тренера Николића је после сусрета са Борцем обрадовао и податак да су се сви фудбалери којима је претила суспензија сачували од картона, а њихов број није мали. Из стартне поставе чак тројица су могла да зараде суспензију, и то из дефанзиве.

Штопер Бојан Остојић, леви бек Немања Милетић и везни Марко Јевтовић били су дисциплиновани од првог до последњег минута и судији Илији Брдару нису дали повода да их упише у бележницу и "прецрта" за дуел са Звездом.

Такође, под притиском картона играо је Саша Илић, али је капитен црно-белих на терену провео тек неколико последњих минута.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар