Трамп: Хилари намјестила изборе

Човјек Бернија Сандерса никада није имао шансе на изборима за Демократски национални комитет, Клинтонова је тражила да то буде Перез, написао је Доналд Трамп на "Твитеру".

Свијет 26.02.2017 | 21:15
Трамп: Хилари намјестила изборе
Амерички предсједник Доналд Трамп изјавио је да су избори за предсједника Демократске странке "намјештени" у корист његове доскорашње демократске противкандидаткиње Хилари Клинтон.

Трамп је то навео у коментару објављеном на Твитеру, након што је Томас Перез у суботу изабран за новог предсједника Демократског националног комитета (ДНЦ).

"Трка за предсједника ДНЦ-а је, наравно, у потпуности била 'намјештена'. Човјек Бернија Сандерса, као ни сам Берни, никада није имао шансе. Клинтонова је тражила да то буде Перез!", написао је Трамп на тој друштвеној мрежи.

Трамп је, такође путем Твитера, честитао Перезу, поручивши да "не може бити срећнији због њега, као и због Републиканске партије".

Перез је изабран на чело Демократске странке, са 235 гласова од укупно 447.

Овај бивши секретар за рад позвао је демократе да се боре против "најгорег предсједника у историји САД", додавши: "Сви смо заједно у томе", преноси Индепендент.

"Пролазимо кроз кризу повјерења, кризу релевантности", закључио је нови лидер демократа, коме је Хилари Клинтон пружила подршку.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ђедо

27.02.2017 13:03

ех, видима да је свијет у говнима до ушију... И Америка, која се из грђанског рата неће извући... Зато вјерујем, да ће се у Босни све тензије смирити.... народи у Бих имају лоше политичаре, корумпиране владе... али народ је гладан сиромашан и биједан, али имају добру душу и неће доћи до рата...

ОДГОВОРИТЕ