Све љубавне везе Новака Ђоковића

Индијска глумица Дипика Падуконе открила је да је Новак Ђоковић њена највећа и никад прежаљена љубав! Реч је о најпопуларнијој и најплаћенијој глумици Боливуда, филмске индустрије у Индији.

Србија 25.02.2017 | 07:24
Све љубавне везе Новака Ђоковића
Дипика полако почиње да осваја и западни свет главном улогом у трећем делу популарног акционог филма "Трипл икс".

Она је због недавне премијере новог блокбастера причала о сарадњи са глумцем Вином Дизелом, омиљеним код женске публике.

Ипак, истакла је да осим колегијалног поштовања није било ничег међу њима, јер је њено срце давно освојио српски тенисер.

"Новак ме очарао на први поглед! Знам да је он сад заузет човек, има и дете, али време проведено са њим никад нећу заборавити. Био је шармантан, љубазан и изузетно духовит. Кад то спојите са самопоуздањем човека који је најбољи на свету у ономе чиме се бави, јасно вам је зашто ниједна жена не може да му одоли. Никад нисам срела никог ко му је сличан! Ноле ће зато заувек остати моја највећа љубав", истакла је Дипика и многе изненадила овако нескривеним изјавама о емотивном односу са Ђоковићем.

Падуконеова и Новак срели су се први пут крајем 2014. године на ИПТЛ турниру и одмах су међу њима севнуле варнице.

Касније су извори блиски глумици и некадашњој бадминтон играчици тврдили да је одмах почело и интимније дружење. Дипика је наредни пут доведена у везу с Новаком после полуфинала Вимблдона 2015. године.

Фотографи су снимили Падуконеову, која је чекала Новака испред свлачионице да му честита пласман у финале, а налетела је на Јелену, с којом је потом "ћаскала". И опет се на Индијку малтене заборавило, све до 8. марта 2016. године, кад су Новак и Дипика први пут ухваћени на делу!

Ђоковић је учешће на Индијан Велсу искористио да уживо испрати кошаркашки меч НБА лиге Лос Анђелес Лејкерс - Орландо Меџик, а после утакмице Нолета и Дипику је приватни возач на задњем седишту аутомобила одвезао у један од најпознатијих ресторана у Калифорнији.



Интересантно је да поједини амерички медији у том тренутку нису знали ко је Дипика Падуконе и колико је популарна у Азији, па су у први мах известили како је Ђоковић провео интимно вече са непознатом атрактивном црнком и објавили њене фотографије.

Убрзо је постало јасно ко је "атрактивна црнка", па су новинари почели да одмотавају филм све док Јелени Ђоковић филм није пукао! Зато је пред Вимблдон у јуну прошле године брак Ђоковића први пут запао у озбиљну кризу, а потврду су први добили новинари угледног италијанског дневног листа "Газета дело спорт".

"Новак је пред разводом. Јелена је схватила да однос њеног супруга са Дипиком превазилази обично дружење и због тога је 'пукла'. Затражила је од Новака да раздвоје банковне рачуне и готово да је спремна да га остави", тврдио је италијански дневни лист.

Српски тенисер је приликом првог следећег интервјуа покушао да објасни како то није тачно. Додуше, ниједног тренутка није демантовао да је веома близак са Дипиком, већ је само тврдио да Јелена не може да буде љубоморна на Индијку јер су њих две добре другарице.

"Насмејале су ме све те приче у вези са Дипиком. Она је добра пријатељица моје супруге, а и велики је тениски фан, зато сте је можда видели неколико пута на мојим мечевима", истакао је Ђоковић.

Спекулисало се и да ће српски тениски ас тужити "Газету" због приче о разводу, али тужба никад није написана.

Дипика Падуконе биће једна од највећих звезда предстојеће доделе Оскара. Церемонија се традиционално одржава у Лос Анђелесу, и то 26. фебруара.

Новак Ђоковић би, према сазнањима Информера, такође требало ових дана да отпутује у Калифорнију како би се после паузе од скоро месец дана што пре адаптирао на услове у Индијан Велсу.

Домаћин наредног мастерса удаљен је тек 200 километара од Лос Анђелеса, што значи да би Новак можда могао да се појави на црвеном тепиху у друштву атрактивне индијске глумице.

Јелена и Новак су у вези 11 година, а од тога су две и по године у браку. За све то време Нолета су повезивали са многим домаћим и страним лепотицама, али ниједна од тих прича никад није потврђена.

Још од првих професионалних дана српског аса прати трач да је био у вези са Маријом Шараповом, али и са колегиницом из Хрватске Доном Векић. После Олимпијских игара у Пекингу 2008. године шушкало се да је Новак смувао парагвајску бацачицу копља Лерин Франко.

Ни једна од најатрактивнијих домаћих певачица Наташа Беквалац наводно није била имуна на Нолетово удварање.

Извор: Информер
Фото: Тањуг/Публиц

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

бивси

25.02.2017 06:56

Покусавају свакако па и овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

25.02.2017 07:31

А ти би јој опростио. Јелена је морала знати кад се удавала за Нолета да је он престао са самозадоваљањем а воли друштво лијепи жена, као и оне његово.

Name

срна

25.02.2017 07:27

Ко би био равнодусан на овако несто.само напред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

25.02.2017 07:28

Оставите га на миру да једе карфиол и игра тенис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з

25.02.2017 08:56

Тако су исто , трачали мене и Мел Гибсона у мом селу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мел Г.

25.02.2017 19:29

То крааааааљу!

Name

Алан Форд

25.02.2017 10:56

Ма рокај Новаче. Ко се жени једном, исто ко ни једном.

ОДГОВОРИТЕ