Карлеуша изгубила: Мора да плати Цеци 193.000

Суђење између Јелене Карлеуше и Светлане Цеце Ражнатовић добило је епилог.

Занимљивости 23.02.2017 | 15:30
Карлеуша изгубила: Мора да плати Цеци 193.000
Фолк дива је добила спор због увреда које је Јелена Карлеуша упутила на њен рачун и њене породице у отвореном писму које је објавила на друштвеној мрежи Фејсбук.

Карлеуша по пресуди Апелационог суда мора Цеци да исплати 80.000 динара.

Цеца је 2014. поднела тужбу против Јелене пред Вишим судом у Београду и тражила накнаду нематеријалне штете због отвореног писма. Накнаду је тражила због нанетог душевног бола и каљања части и угледа.

По пресуди, Јелена мора и да плати све судске трошкове, које износе 113.000 динара, каже извор упућен у процес.

Пресудом од 2. новембра 2015. је делимично усвојен Цецин захтев, а након тога је донета првостепена пресуда, а све је потврђено пресудом Апелационог суда 30. марта 2016.

Подсетимо, Карлеуша је 2010. написала отворено писмо на Фејсбуку због је Цеца поднела тужбу. Карлеуша је у писму изнела најгоре могуће увреде на рачун Цеце и Жељка Раћнатовића Аркана, али оно што је фолк диву највише повредило јесте то што је Јелена Карлеуша негативно помињала и њену тада малолетну децу Вељка и Анастасију.

Прво суђење на којем су се њих две среле било је у октобру 2012.

"За овај текст могу да кажем да је малициозан, увредљив и садржи неистините информације. Прочитала сам га и за мене је представљао велику увреду. Због објављивање овог писма имала сам велики проблем у породици. Имам сина и ћерку тинејџере који ничим нису заслужили да се о њима и њиховој мајци овако пише. Такође, на исти начин је писало о њиховом оцу, мом покојном супругу. И раније сам од ње трпела увреде, али јој никада ни на који начин нисам одговорила", изјавила је тада Цеца на суду.

Јелена је испричала да стоји иза својих речи.

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Истина боли

24.02.2017 02:17

Јелена другације види рат, она је производ братства и јединства. О цастима би требале да казу коју и зртве Тигрова. Њих Суд није потразио?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.02.2017 07:59

Јелена је " ДИВА " за цецу.