Анђелина, одлучи се!

Анђелина Џоли иницирала развод због Бредовог темперамента. Сад каже: "Бред је диван отац".

Свијет 22.02.2017 | 08:35
Анђелина, одлучи се!
Љубавна веза, брак, а потом и развод Анђелине Џоли и Бреда Пита, свакако, прворазредне су вести у светском шпубизнису и медијима. Током свих ових година заједничког живота веровало се да им је веза стабилна о чему сведоичи и то што имају шесторо деце (што своје, што усвојене) и да су заправо она најјаче везивно ткиво овог пара, темељ њихове љубави.

Међутим, између њих је пукло и после силних турбуленција одлучили су се на развод. Свашта смо слушали од "проверених" и "незваничних", па и да је повод за то што је Анђелина тражила развод, наводно то што је нервозни Бред, током једног путовања, насрнуо на 15-годишњег сина Медокса, а болећива мајка то није могла да трпи.

Уосталом, Анђелина је сама то јавно објавила. Она је и поднела захтев за развод, притом тражећи да буде једини старатељ. Глумац је на то "ретернирао". "Неће моћи!".

Пит је пред судом тражио да старатељство буде заједничко, односно подељено "на равне части", а пред судом је прочитано његово писмо да она није добра мајка, јер...

"Џолијева очигледно нема механизам самоконтроле који би спречио да преосетљиве информације стигну на насловне стране. Она не схвата да су оба родитеља познате личности, и да овакво изношење 'прљавог веша' не само што понижава шесторо деце, већ их доводи и у опасност. Која добра мајка би томе изложила своју децу?", наводи се у писму Пита који је суду доставио адвокат.

Након што се цео свет "забавио" њиховим разводом у главама Анђелине и Бреда се појавио "глас разума", па су обоје спустили лопту и потписали заједничко саопштење: "Зарад деце од сада ћемо све решавати ван очију јавности".

После свих оптужби, препуцавања, Анђелина је претходних дана дала два интервјуа, током којих је и заплакала, а у најновијем чак је за Бреда Пита рекла да је "диван отац".

У емисији "Добро јутро, Америко", познати водитељ Џорџ Стефанопулос јој је поставио питање да ли и даље верује у властите речи које је својевремено користила описујући свог тадашњег мужа о којем је говорила као сјајном оцу и партнеру.

"Да, наравно! Ми ћемо увек бити породица, увек", одговорила је 41-годишња глумица.

После инцидента са сином Медоксом (који је усвојен из Камбоџе), Бред Пит је био под истрагом, али је утврђено да против њега не треба подизати никакву оптужницу, као и спречавати га да виђа децу.

Када је упитана о психичком здрављу породице током ових пет месеци откако је поднела захтев за развод, Анђелина је застала, помало сетно, одговорила:

"Сада смо... сада смо фокусирани на здравље наше деце, свих нас. И бићемо здравији. Бићемо још јачи када изађемо из свега овога, јер смо одлучни да тако буде".

Анђелина је, иначе, у Камбоџи, снимила свој нови филм "Фирст Тхеy Киллед Мy Фатхер", а у раду јој је помагао и Медокс, који је пореклом из те земље.

"Не знам много о његовим правим родитељима... Желела сам да га боље разумем и културу земље из које потиче и желела сам да донесем филм о овој земљи на језику који они разумеју", рекла је Анђелина.

Током боравка у Камбоџи, Анђелина је показала да воли и "егзотичну" исхрану - скакавце, тарантуле, разноразне бубе.

"Да, и моја деца то воле, али трудим се да и ја боље кувам", рекла је глумица.

(Мондо.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Требава

22.02.2017 07:47

Тотална будала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ггг

22.02.2017 08:36

Ма нек се уда за мене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сава79

22.02.2017 10:00

Може се будали

ОДГОВОРИТЕ