Разочарање послије Арсеналовог гостовања...!

Они су филмске звезде са обезбеђењем „а ла Џејмс Бонд“, нисмо смели да им приђемо! "С Арсеналовим играчима ниси смео ни да причаш, а моји играчи су морали да иду около до свлачионица како би заобишли њихово обезбеђење. Вероватно у уторак неће моћи да стоје на ногама, а морају да иду на посао. Фудбал је кренуо чудним путем", пита се менаџер Сатона Пол Досвел.

Фудбал 21.02.2017 | 17:00
Разочарање послије Арсеналовог гостовања...!
Дошао је и крај фудбалској бајци Сатон јунајтеда. Са преко милион евра у џепу, остварених само од телевизијских права и доласка до осмине финала ФА купа. Али у устима је остао горак укус. Не због тога што је Арсенал славио с резултатом 2:0, већ је Сатонов менаџер Пол Досвел разочаран тиме како је јавност видела дуел једног малог, аматерског клуба из Лондона и великана какав је Арсенал.

Досвел је, пре свега, ударио по онима који себе зову навијачима, али су на Грин Лејн претходне вечери дошли како би вређали Арсена Венгера и његове играче, утрчавали на терен и правили инциденте. Назвао их је, кратко и јасно - идиотима. 

А онда се осврнуо на играче Арсенала и то како су они изгледали у очима људи из најнижег ранга фудбала на Острву.

„То су два потпуно различита света. Они су филмске звезде са обезбеђењем 'а ла Џејмс Бонд'. Бизарно је видети толико људи из обезбеђења. Ниси смео да им приђеш, да разговараш с њима. А моји момци су морали да иду скроз около до свлачионица, како би заобишли све те људе што чувају Арсеналове играче.
Фудбал је кренуо баш чудним путем“, рекао је Досвелпосле утакмице, да би онда додао:

„Гледајте, моји играчи вероватно неће моћи да стоје на ногама када буду отишли на посао, а морају да иду да раде“.

Зато је о Арсену Венгеру имао само речи хвале.

„Велики господин. Био је прилично насмејан и расположен када смо се руковали. Али будимо искрени - на терен је извео прилично јак састав. Када сам видео да у 70. минуту улази Алексис Санчез био сам јако поносан, али сам видео да су моји играчи преморени. Тај потез био је прилично окрутан“.

Досвел није имао лепо мишљење о свету друштвених мрежа и томе како су људи представили Сатон.

„Колико год да се клуб помињао у последње време, ово су биле најгоре три седмице у мом животу. Шта год да сам пробао да урадим, људи су се у све мешали. Нисам могао да радим као човек. Нису те друштвене мреже баш толико добре колико се прича. Једва чекам да се све ово заврши, како би се коначно вратио нормалном животу“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар