Педофил пресрео дјевојчицу

Лозничкој полицији данас је пријављен Д. Т. из села Брадића, код Лознице, јер је осумњичен да је, у селу Руњанима, на Поповом раксршћу, испред продавнице, пресрео једанаестогодишњу дјевојчицу, која је, срећом, успјела да побјегне и стигне у своје двориште сва усплахирена и уплашена.

Србија 20.02.2017 | 20:22
Педофил пресрео дјевојчицу
Мајка дјевојчице, Д.Ђ., рекла је за "Новости", да су "сви у кући укључујући и мужа који је у Београду, гдје ради у Војсци Србије, у најмању руку, згранути пред оним што се догодило на мање од 200 метара од њиховог кућног прага".

"Дијете је, као и обично, отишло у оближњу продавницу испред које, обично, сједе људи који уживају у алкохолним пићима, и ништа необично није очекивано, а онда је услиједио шок", каже мајка М.Ђ. која је одмах обавестила полицију. "Ћеркица је стигла у двориште сва избезумљена, уплашена и уплакана. Када смо чули од ње шта је било, онда нам је било јасно кроз какав је пакао прошла само који минут раније", прича мајка дјевојчице.

"Излазила сам из продавнице и пришао ми је стар човек, који ме је питао да ли хоћу да ми плати пиће, на што сам рекла на нећу", испричала нам је дјевојчица још прије доласка полиције. "Тај човек ме је питао да ли ме је ко додиривао за задњицу и међуножје. Одговорила сма му да није. Рекао ми је да ми је то мана, после чега сам се буквално сјурила до куће", испричала је дјевојчица.

Ко зна шта би се даље догађало да дијете није бистро и паметно и да није отрчала ка својој кући, у стању које не требе посебно описивати. Охоли човјек из сусједног села, очигледно, на реакцију дјетета није реаговао, већ се "мртав хладан" вратио и сјео у испровизовану кафану, преко пута продавнице, и дохватио нове боце пива, у што се, на лицу мјеста, увјерила наша екипа.

"Урадили смо лијепо игралиште за дјецу на овом лијепом мјесту у нашем селу, али су неки неодговорни људи на угао игралишта додали надстрешнице за "испичутуре", међу којима, ето, има таквих и као што је мјештанин Брљадића, који је пресрео недужно дијете", прича нам један од комшија. "Надамо се да ће бити начина да се стане на пут оваквим људима, не само због ове дјевојчице већ и због друге дјеце", рекао је он.

Осумњичени има, како сазнајемо, више од 70 година. Знао је, како смо чули, својевремено да се хвали синовцем, некадашњим полицајцем у Београду, који је, у међувремену, избачен из полиције због чињења, у униформи, најтежих кривичних дјела.

У ОЈТ у Лозници нам је речено да ће, по добијању извјештаја од полиције, наложити све потребне мјере и радње за расвјетљавање тог догађаја.

(В.М.)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

педјица

20.02.2017 19:30

Поломити манијака од главе до пете!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

20.02.2017 20:05

Треба му одстранити међуножје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

20.02.2017 20:23

Такве треба објесити без имало милости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саван

20.02.2017 22:07

Требага објесити а забранити дасе пије пред продавницама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саван

20.02.2017 22:15

Требага објесити И забранити пице пред продавницама

ОДГОВОРИТЕ
Name

витезкоја

20.02.2017 22:18

Не дозволимо педофилима и поремеценим особама да нам униставају децу Србијо зар нам треба тако несто

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

21.02.2017 08:47

То није први слуцај том педофилу и поред медија да неказем полиције немогу му ниста трпимо и то је то Србијо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ме

21.02.2017 14:03

Људи, вратит смртну казну, па це мо да видимо хоце ли се опет неки такав појавити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

21.02.2017 15:04

Само лопова објесити за ону његову поган,јавно за пример.Црко дабогда манијак један.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимиус

21.02.2017 18:03

Овакве треба у мрак и ударати до смрти...Нажалост,овакве ствари дешавају се сваки дан...СМРТНА КАЗНА ДА СЕ ВРАТИ.

ОДГОВОРИТЕ