Јовић: Добро су нас намучили!

Кошаркаш Црвене звезде Стефан Јовић срећан је што је освојио Куп Радивоја Кораћа у родном граду.

Кошарка 20.02.2017 | 19:15
Јовић: Добро су нас намучили!
Плеј црвено-белих је истакао да је победа против Партизана добра увертира за дуел са Галатасарајем у Евролиги.

"Ово је посебан осећај. Освојио сам други Куп, прошле године нисам играо и било ми је тешко да на екрану гледам шта се дешава на терену. Ове године сам опет ту и драго ми је што сам поново освојио Куп у родном граду", рекао је Јовић.

Кошаркаши Црвене звезде освојили су у недељу у Куп Радивоја Кораћа, пошто су у финалу победили Партизан са 74:64.

"Утакмица је била добра, као и сваки дерби. Није битно колико играча фали, увек је велика борба. То не значи да је неки од тимова у заостатку. Видели смо да се Партизан одлично држао без неколицине играча. Добро су нас намучили. Остварили смо циљ, што је најбитније", навео је Јовић.

Јовић је додао да су утакмицу преломиле "тројке" Марка Симоновића и Марка Гудурића.

"Није битно колика је разлика, већ да смо победили. Са Партизаном је увек неизвесно, тако ће бити и у АБА и домаћој лиги. Ово је изузетно важна утакмица за самопоуздање. Сада нам предстоје веома битни окршаји у Евролиги", рекао је бек Звезде.

Упитан о атмосфери у хали Чаир, Јовић је рекао да је била фантастична, али да није љубитељ пиротехнике.

"Увек је напето. Нисам љубитељ пиротехнике која упада на терен. Играчи нису ни за шта криви. Највише награбусимо ми на терену, али ваљда ће и то доћи на неки ниво", истакао је Јовић.

Јовић је навео да у екипи нису хтели да ризикују са Милком Бјелицом и Нејтом Волтерсом, али да би играли да је било потребе и додао је победа у Купу добра увертира за утакмицу са Галатасарајем.

"Чекамо њих двојицу и само да смо здрави. Остало ћемо да покажемо на терену јер је терен једино мерило", рекао је српски репрезентативац.

Кошаркаш Звезде Огњен Добрић рекао је да је победа у Купу подстрек за даљи рад и додао да није имао трему.

"Нисам такав тип да имам трему. Био сам опуштен колико год сам могао. Надам се да сам радио праве ствари на терену", рекао је Добрић.

Добрић је на турниру имао проблема са повредом прста, а упитан како се осећао он је рекао: "Шта ћу, морам, сви ми тако радимо, преко бола. То је све нормално".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар