ФА Куп: Много луд жријеб за 1/4-финале!

Челси ВС Манчестер јунајтед и Тотенхем ВС Милсвол први пут после 27 година! Можда и Линколн ВС Сатон! Шта бисте пре гледали?

Фудбал 20.02.2017 | 12:30
ФА Куп: Много луд жријеб за 1/4-финале!
Велики дерби играће Челси и Манчестер јунајтед, али под условом да Сатон у понедељак направи још једну сензацију и избаци Арсенал медијски подједнако испраћен биће и његов судар са петолигашем Линколном. Јер те су екипе спојене вечерашњим жребом за четвртфинале ФА купа.

Да не дужимо превише...

Челси - Манчестер Јунајтед
Мидлзбро - Хадерсфилд/Манчестер Сити
Тотенхем - Милвол
Сатон - Арсенал/Линколн

Арсеналу се, дакле, отвара пут до пехара који би могао да му спаси сезону. Али Линколну се отвара пут до снова...

"Никад не знаш у фудбалу, али ово је сјајан жреб. Сатону желимо све најбоље и искрено се надамо да ће успети. Али ако не, ударићемо на Арсенал.... Потпуно надреално! За нас је то ситуација у којој не можемо да изгубимо. Или идемо на ноге Арсеналу или имамо реалне шансе да се боримо за полуфинале ФА купа. Само чекам кад ћу да се пробудим. Невероватно. Али играчи су ово заслужили", скаче од среће тренер Линколна Дани Каули.

Интересантно ће бити и на Вајт Харт Лејну на коме ће се први пут после давне 1990. године састати љути ривали Тотенхем и Милвол.

Дерби је ипак судар Челсија и Манчестер јунајтеда Жозеа Муриња, који се поново враћа на Стамфорд Бриџ.

"Морам прво да играм са Сент Етјеном, па финале Лига купа, па надам се још бар две утакмице у Лиги Европе. Морам да се борим за место у топ четири на табели премијер лиге... Морам да мислим на много ствари. Челси вероватно може да мисли о нама, пошто су по мом мишљењу већ шампиони, а не играју друга такмичења", каже Мурињо.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар