Милијаш поново у Звезди: Боље да погађам на 0:0!

"Доста времена провео сам у Звезди, оставио сам неки траг и вероватно сам тиме и заслужио такав аплауз када сам ушао у игру", поручио искусни Ненад Милијаш након трећег "дебија" у дресу шампиона Србије.

Фудбал 20.02.2017 | 11:00
Милијаш поново у Звезди: Боље да погађам на 0:0!
Први пут је Ненад Милијаш у дресу Црвене звезде заиграо 2006. године, носио га три сезоне. Други повратак уследио је 2012. године и у клубу се задржао две сезоне, да би овог јануара по трећи пут дошао у најтрофејнији српски клуб. 

Када га је Миодраг "Гроф" Божовић у суботу подигао са клупе за резерве - уследио је аплауз навијача. Навијачи на стадиону "Рајко Митић" ужелели су се његових мајсторија, а већ по првом слободном ударцу показао је да су његови прекиди и даље опасни, без обзира на године...

Изузетно му је драго због начина на који је дочекан.

"Доста времена провео сам у Звезди, оставио сам неки траг и вероватно сам тиме и заслужио такав аплауз када сам ушао у игру. Хвала навијачима, покушаћу да играм боље него прошли пут и да помогнем екипи да освојимо дуплу круну", поручио је Миљаш у разговору за сајт Црвене звезде.

У финишу меча имао је шансу да постигне и трећи гол за Звезду, лопта је прошла пола метра поред леве стативе голмана Новог Пазара, али је зато извео прекид након ког је Петковић дао гол.

И сам тренер Божовић је истакао да је Звезди недостајао такав извођач "слободњака".

"Имао сам шансу, прошла је лопта близу, али боље да уђе у некој важнијој ситуацији. На 2:0 могу да промашим, али било би лепо да погађам на 0:0. Можда ми је важнији слободан ударац након кога смо постигли други гол. Много ми је драго што је Петковић забележио свој првенац у црвено-белом дресу и честитам му и овом приликом. Сигуран сам да ће и њему много значити за самопоуздање, а и као награда за све што је пружио клубу", поручио је Миљаш.

Није прошао комплетне припреме и због тога се претпоставља да ће "пуну форму" достићи пред крај регуларног дела шампионата или у плеј-офу. Али, прво следи меч у Бачкој Паланци.

"Од меча против Бачке очекујем победу, као и увек. Звезда увек игра на победу. Лично никада нисам играо у Бачкој Паланци тако да ће ми бити драго да видим и тај стадион и надам се да ће ми у сећању остати по доброј игри и нова три освојена бода", казао је он на крају.

НИЈЕ БИЛО ЛАКО ПРОТИВ ПАЗАРА

"Неко ко је утакмицу гледао може да каже да је било лако, али заправо је на терену била потпуно другачија ситуација из тог разлога што се противник константно бранио. Било је јако тешко постићи први гол. После тога је све ишло много лакше. Мирно смо привели утакмицу крају, можда је могло да буде и више од 2:0, али најбитнија су нова три бода", казао је Милијаш.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар