Николић: Најчуднија конференција у мом животу!

Марко Николић рекао да је утакмица против Рада "повратак у српску фудбалску реалност", а већи део разговора провео је у причи о инциденту након меча.

Фудбал 20.02.2017 | 09:30
Николић: Најчуднија конференција у мом животу!
"Утакмица је била очекивано тешка. Ово је повратак у српску фудбалску реалност, што се најмање односи на играче и тренере. Био је тежак терен за игру, али за нас је данас најважније да смо узели три бода и да идемо даље ка остварењу свог коначног циља", рекао је Николић новинарима.

"Утакмица је била борбена, не превише лепа, а из те борбе смо ми изашли као победници", додао је тренер црно-белих.

Партизан је победио 1:0, али Николић није желео да превише анализира игру после новинарског питања колико је задвољан наступом свог тима.

"Задовољан сам у оној мери колико је то било потребно данас. Немојте тако да анализирамо. Ако хоћемо да коментаришемо, онда да анализирамо све утакмице првог кола, а не само Партизанову игру", рекао је Николић.

Највећи део конференције за новинаре протекао је у разговору о инциденту.

Фудбалер Евертона је после меча отрчао испред трибине са организованим навијачима Рада, који су га током утакмице вредјали на расној основи, и гестикулирао према њима. Након тога је дошло до опште гужве и кошкања на терену, што је трајало неколико минута.

"Био сам на центру, нисам видео шта се десило. Нека то коментаришу, оцењују и кажњавају они који су за то задужени, а ја то нисам. Од првог минута утакмица је обиловала дуелима, а у таквим мечевима играчи који имају наглашен темперамент знају да реагују. На крају смо видели све играче на једном месту, што није добро, јер ово је само фудбал", рекао је Николић.

Новинари су инсистирали на томе да се тренер изјасни о инциденту и поступку свог играча.

"Је л' има још нешто за осуду пре тог одласка Евертона тамо? Ако има, осудићемо и једне и друге, нећемо само Евертона. Све су то ствари које се догађају, али постоје дисциплински органи који ће одредити казне за све учеснике", рекао је Николић.

"Ово је најчуднија конференција коју сам одржао у животу", додао је после тога тренер црно-белих.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар