Журка: Дачић пјевао Џону Севиџу

Оскаровац Џон Севиџ дошао је у Србију на премијеру филма "Повратак" у којем глуми, а на журки уприличеној у његову част "на увце" му је певао Ивица Дачић.

Србија 19.02.2017 | 21:42
Журка: Дачић пјевао Џону Севиџу
У београдском ресторану "Сокаче" окупила се екипа из филма, предвођена редитељем и сценаристом Предрагом Јакшићем, а главне звезде вечери били су Севиџ и Дачић, који су за тили час открили заједнички музички укус.

Министар спољних послова Србије загрејао је атмосферу са две-три песме, међу којима је била и незаобилазна "Миљацка", а онда је окренуо плочу и показао да му сасвим добро лежи и тврђи звук. Америчком глумцу, како је рекао, највише се свидела "Лутка са насловне стране", за коју је Дачић побрао праве овације.



Оскаровац, који се прославио улогама Стивена Пушкова у "Ловцу на јелене" и Клода Буковског у "Коси", није сео за сто ни када се завршио Дачићев мини-концерт. Напротив, брзо се уклопио и у ритам народњака, понављајући да је "музика феноменална, иста као, на пример, у Тексасу".



Севиџ није одолео ни српским специјалитетима и за свако јело се посебно распитивао од чега се прави. Ипак, остао је доследан, пошто не пије алкохол, па није чак ни лизнуо ракију, иако су колеге из филма Лазар Роквуд и Весна Станојевић покушавале да га наговоре да попије бар једну чашицу.



Премијера филма "Повратак" биће одржана у уторак, 21. фебруара, у "Сава центру". Главну улогу игра Лазар Роквуд, канадски глумац српског порекла. Уз Севиџа, ту је још једна холивудска звезда, Мајкл Паре, као и Канађанин Ник Манкусо.

Глумачку екипу још чине Весна Станојевић, српска глумица која живи у Лондону, Дубравка Мијатовић, Раша Буквић, Рада Ђуричин, музичар Бора Ђорђевић, Горјана Јањић... Филм ће, кажу, бити упамћен и по сјајној музици.

Психолошки трилер о повратнику, који се после 40 година враћа у родну Србију, сниман је у нашој земљи.



Дебитантско дело Предрага Јакшића

"Повратак" је дебитантско остварење редитеља и сценаристе Предрага Јакшића. Претпремијера ће бити одржана данас у Сомбору јер је на подручју тог града и сниман.

(Блиц.рс)
(Фото: П. Дедијер / РАС Србија)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Поветарац

19.02.2017 21:09

Отпевао си откад си постао Вучићев бот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грго

19.02.2017 21:50

Ма јадно је мин.иностраних послова који се овако понаша.Најгоре је сто тај паланачки пајац мисли да то тако треба,катастрофално.Да бар науци мало енглески па да га неко из света нешто и разуме.Страсно шта нам се дешава у Србији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цобер

20.02.2017 09:29

За мјесто министра иностраних послова није потребно знање страних језика а за мјесто секретарице у просјечном предузечу јесте.То се зове права држава.

Name

Мозе.му Се

20.02.2017 07:28

Пун као брод : и ја бих

ОДГОВОРИТЕ