Јеремић: Вучић неће проћи у првом кругу!

Будући кандидат за предсједника Србије Вук Јеремић оцијенио је да актуелни премијер Александар Вучић не може да побједи у првом кругу предсједничких избора, чак ни под оваквим изборним условима, за које је оцијенио да су "далеко од регуларних".

Србија 19.02.2017 | 11:51
Јеремић: Вучић неће проћи у првом кругу!
''Он то зна и зато је сваким даном све нервознији и агресивнији. Најбољи доказ је то што није имао живаца да се договори са Николићем и укаже му минимун поштовања. То се види у његовим телевизијским наступима, када вређа и прекида новинаре. Тако не би могао да разговара са мном, али верујем да се неће усудити да ми изађе на телевизијски дуел'', рекао је Јеремић у интервјуу за "Ало".

Јеремић је рекао да кампања у којој би представник власти био актуелни председник Томислав Николић не би била толико прљава и агресивна, јер Николић то не би дозволио.

Он је додао да не очекује подршку Томислава Николића, али да сматра да се према бившим предсједницима треба односити с поштовањем, без обзира на евентуалне грешке које су чинили.

Коментаришући одлуку његове бивше Демократске странке (ДС) да на предсједничким изборима подржи Сашу Јанковића, Јеремић је рекао да руководство ДС није ни покушало да разговара са њим, што му оставља утисак да они имају "неку своју рачуницу на изборима".

Извор: Блиц

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Вуце,

19.02.2017 11:28

Сад си стварно мало претерао ,јос увек мислис да си у зграду ун. дај мало постовања до свога народа "кад се вец имас за демократа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

19.02.2017 17:51

Љуби мајка сина пехливана пола влаха пола муслимана

Name

Само јако....

19.02.2017 11:28

... Вуче! Доказао си хиљаду пута да си велики српски патриота. Не дозволи успоставу једноумља и диктатуру "мегатрендоваца" у Србији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бг

19.02.2017 14:45

ПО ЦЕМУ ЈЕ ТО ДОКАЗА ВУЦИц , МОГУЦЕ ПО ЛАЗИМА.. управу си.

Name

Најспособнији

19.02.2017 11:59

Господину Вуцицу нема равног у Европи а камо ли у Србији. Цовјек који тацно зна ста ради и са свима добро сарадјује. Није спорно сто неки мисле да могу боље али то морају доказати на дијелу.Увијек је било и бице незадовољни али он је једини који је економију погурао напријед.Наравно да це неки реци како су радници у фабрикама као робови.Ни то није спорно јер су сви тразили демокрацију ко код Тудјмана и сад кад су је добили нису задовољни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сатира

19.02.2017 14:52

Кад ми докажеш да се поштено обогатише Кокеза, Мали, Андреј Вучић, Гашић, Тончев и други тајкуни вјероваћу ти. Кад ми докажеш да Зорана Михајловић и Ана Брнабић нису постале министарке под страним диктатом вјероваћу ти. Још?

Name

нема бољег

19.02.2017 21:22

За Сатира Ви сте у праву али сви предходни су били куд и камо гори.Из овог хаоса се не мозе тако лако извуци јер смо то радили годинама . Нама су неопходне велике промјене . То јест свијест људи се мора промијенити али то иде врло теско.

Name

карамба

19.02.2017 13:29

Ста хоце овај сундјер боб коцкалоне,птице на грани знају да је Америцки играц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало поздерац

19.02.2017 16:51

Вала је и ред да Србију након два века поведе неко ко у себи има доста турске крви. Нешто к'о Вук Обама пројецт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

19.02.2017 21:37

Из Босне сам И Поздрављам обицни народ у Србији. Не могу а да не примјетим а нисам једини сигурно то примјетио да су политицари Балкана демократију схватили погресно. У ствари ми смо робови политицких идиота благо рецено. У свим дрзавама свјета па И дрзавама ЕУ је Уставом дефинисано ко води главну рјец у дрзави. Као нпр.у Њемацкој је канцелар/ка главни Предсједник је само политицкс фигура и цак се не бира на изборима вец у парламенту....док је у неким дрзавама Предсједник тај који одлуцује....И то је тако без обзира ко је изабран на те функције. ...кад погледате само мало Насе просторе то је страсно какви оптерецени ликови нас воде...Додик док је био Премијер РС за све се питао кад је постао Предсједник РС одједном нови Премијер се ниста не пита вец Предсједник. ...у Србији такодје исти слуцај са Вуцицем. Једноставно неки људи не знају за границе у својим апетитима. ...код њих влада Култ лицности а не Устав у који се куну. Такви људи су опасни и умоболни . Једноставно да их изаберете за Предсједника КУД-а они би И тад били главни у дрзави. Страсно. Сретан сам сто не зивим доле. Јос једном Поздрављам обицни и Постен народ Балкана

ОДГОВОРИТЕ