Видео: "Рукометни Меси" напустио Барселону!

Један од најбољих играча света појачао је Нант, где су одушевљени.

Остали спортови 21.02.2017 | 11:45
Видео: "Рукометни Меси" напустио Барселону!
Један од најбољих рукометаша света у последњих 15, па и више година, македонски ас Кирил Лазаров, напустио је Барселону.

То је, с обзиром на то шта Лазаров представља у свом спорту и колико је Барселона успешна у рукомету, једна од вести сезоне у Барселони, Каталонији, а нарочито - Македонији!

Рукометаш Барселоне и капитен репрезентације Македоније од наредне сезоне ће играти за француски клуб Нант, пренели су данас македонски медији. Најбољи македонски рукометаш, после четири године у каталонском клубу, потписао је двогидишњи уговор са Нантом, до јуна 2019.

Тренер Нанта Тјери Анти назвао је Лазарова "рукометним Месијем" и истакао да француски клуб његовом доласком "улази у нову димензију".



Лазаров је за клупски сајт рекао да је задовољан јер прелази у клуб који из године у годину напредује и да ће носећи дрес Нанта моћи да игра у једном од најбољих шампионата на свету и у Лиги шампиона. Један од најбољих светских рукометаша, Лазаров, који игра на позицији десног крила, за репрезентацију Македоније постигао је више од 1.000 голова на званчним утакмицама.

На последњем Светском првенству, у јануару ове године, био је најбољи стрелац са 50 голова, иако је македонска репрезентација стигла само до осмине финала.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар