Партизан пред победом – Армин Ђерлек стиже у Хумску 1!

Чим се заврши спор пред Арбитражном комисијом ФСС, капитен кадетске репрезентације сели се међу црно-беле!

Фудбал 19.02.2017 | 15:30
Партизан пред победом – Армин Ђерлек стиже у Хумску 1!
Хамбургер је толико запео да је планирао целу породицу да пресели у Немачку, хтела га је Црвена звезда у намери да осигура „десетку“ за будућност, питали су Чукарички и Вождовац уверени да би одмах могао да игра за њих, а добиће га – Партизан. Армин Ђерлек налази се на прагу Хумске 1!

Кадетски репрезентативац је договорио се са челницима црно-белих да са њима потпише професионални уговор, а како је МОЗЗАРТ Спорту речено из два независна извора то ће се десити оног тренутка кад заврши сарадњу са ОФК Београдом. Због неисплаћених стипендија, 16-годишњи везиста је тужио Романтичаре органима ФСС-а, случај је пред Арбитражном комисијом, а како су сви папири на његовој страни, после седнице тог тела постаће слободан играч, у прилици да без динара обештећења дође на Топчидерско брдо.

Не у Звезду, како се јесенас помињало, већ у Партизан.

Шта је утицало на промену курса тешко је објаснити, међутим, према последњим информацијама, породица талентованог фудбалера средине терена и сам играч сагласни су да је "Земунело" најбоље место за развој и зато су прихватили понуду. Нашем порталу је речено да је „99,9 одсто посла завршено“ и да се само чека пресуда Арбитражне комисије, па да Парни ваљак добије организатора игре за наредних неколико година. Идеја је да Ђерлек за почетак искуство скупља у Телеоптику или међу омладинцима, где би му тренер био Џевад Прекази, летос ангажован баш из ОФК Београда (додуше, задужен за годину дана старију генерацију).

Познаваоци прилика у млађим категоријама овдашњег фудбала уверавају да Армин Ђерлекодскаче од свог узраста. Што се и потврдило примером у кадетској репрезентацији, доскорашњи селектор Илија Столица поверио му капитенску траку, иако је био најмлађи члан екипе (рођен 15. јула 2000), а овај то оправдао на терену и на турниру у Италији био један од кључних играча за пласман Орлића у други круг квалификација за пласман на ЕП.

Како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт, Ђерлек неће бити једино појачање црно-белих са Карабурбме, пошто ће пут Хумске кренути и млади нападач Лазар Николић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар