15 мин. разговора: Сусрет у недјељу

Председник Томислав Николић и премијер Александар Вучић су око 15 сати завршили разговор телефоном, где је договорено да се виде у недељу, незванично сазнајемо.

Србија 17.02.2017 | 15:37
15 мин. разговора: Сусрет у недјељу
Како је речено, Николић је обећао Вучићу да се неће изјашњавати док не прође седница Главног Одбора СНС на којој би Вучић требало да се обрати члановима странке. Детаљи разговора који је трајао око 15 минута за сада нису познати.

"Премијер Вучић би данас у току дана требало да разговара са председником Николићем како би покушали да се договоре и изнађу најбоље решење које је у интересу грађана Србије", речено нам је данас раније.

Подсетимо, Курир је у четвртак увече писао да су у току тајни преговори Томислава Николића и Александра Вучића, како би покушали да се договоре у вези са кандидатуром за председника, и тиме спрече раскол унутар СНС и отворени сукоб дојучерашњих најближих сарадника.

Извор близак премијеру тада је открио да се они нису директно сусрели, већ су на тајне преговоре послали двојицу својих најближих сарадника, који су међу оснивачима СНС. Исход преговора и даље је неизвестан.

Николић је навео да, када је напуштао место председника странке у корист премијера, Вучић му је обећао да ће га подржати за други мандат, што је и био договор двојице оснивача СНС.

Извор: Курир

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

хммм

17.02.2017 15:15

Предомислио се! Узивео се у улогу "краља"! По тој логици и Тома-диплома мозе да се предомисли! А,то сто су обојица одвели Србију у амбис,кога брига? Тузна и јадна слика Србије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вадикали

17.02.2017 16:48

Само се најСРБовскијем СРБину ријеч "радикал" преко ноћи може сервирати под "напредњак"...

Name

Дзоо

17.02.2017 15:20

Пусти николица низ воду није боље ни заслузио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хера

17.02.2017 16:48

Није фер тако издати првог сарадника, ал ко изда сефа једном, убијек це и остале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емпирија

17.02.2017 17:39

Драга пемзија. Штета што неке морају убјеђивати да је зрео и презрео, да је пролупао, да прокишњава и спада са баглама. И да је у пемзији спас. Боље и у пемзију него на робију. А и римује се.

ОДГОВОРИТЕ