Гордић изабрао: Цедевита прије Партизана и Звезде!

"Свакако да би Партизан и Цедевита за нас били бољи противник него Црвена звезда, али у полуфиналу је тешко против било ког противника", изјавио плејмејкер Будућности.

Кошарка 18.02.2017 | 18:15
Гордић изабрао: Цедевита прије Партизана и Звезде!
Кошаркаш подгоричке Будућности Немања Гордић изјавио је да би волео да његова екипа у полуфиналу плеј-офа АБА лиге избегне, како је навео, главног фаворита Црвену звезду, али и Партизан, јер сматра да би му против Цедевите било лакше јер нема "врућ" терен.

Будућност је тренутно трећа на табели регионалног такмичења, са идентичним скором као Цедевита и Партизан 16-6, а Гордић верује да је најбитније да Подгоричани не буду четврти.

"Свакако да би Партизан и Цедевита за нас били бољи противник него Црвена звезда, али у полуфиналу је тешко против било ког противника. Морамо да видимо ко ће то бити, а потом ћемо се припремити на најбољи могући начин", рекао је Гордић за сајт АБА лиге.

Гордић, који је током каријере носио дресове Игокее, Партизана и Цедевите, истиче да ће борба за друго место на крају регуларног дела бити неизвесна до краја
.
"Важно је да смо везали неколико победа пред саму завршницу и плеј-оф, али има још доста да се игра. Сви имају шансу за друго место и биће јако неизвесно. Звезда је свакако показала највише до сада и сигурно би је сви радо избегли у полуфиналу, али са друге стране веће су шансе против Звезде на две добијене утакмице, него на три јер има најбољи састав".

Он верује да је подршка навијача један од кључних фактора, али и срећа и форма тима и појединаца.

"У контексту навијача свакако би било најпогодније када бисмо у полуфиналу играли против Цедевите, јер њихов домаћи терен није поједнако тежак као код београдских тимова. Са друге стране, ми се уздамо у наше навијаче и њихову подршку која ће сигурно бити на правом нивоу", закључио је црногорски плејмејкер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар