Радуљица: Јокић ће бити наш вођа!

„Одушевио ме је прошлог лета када сам први пут тренирао са њим“, рекао је центар Арманија.

Кошарка 18.02.2017 | 17:15
Радуљица: Јокић ће бити наш вођа!
Нема кошаркашког зансењака на кугли земљаској кога не одушевљавају последње партије Николе Јокића у дресу Денвера. Највећи бенефит требало би да извуче селекција Србије.

Јокић је прву епизоду у дресу са националним грбом завршио освајањем сребрне медаље на Олимпијским играма. Био је тајно оружје Александра Ђорђевића. Али све указује на то да ће Јокић у будућности бити главна снага Орлова.

„ Сигуран сам да Никола може да б уде вођа селекције Србије, мене је лично одушевио прошлог лета када смо први пут имали прилику да играмо заједно. Има невероватан осећај за кошарку и уживање је играти с њим, а исто тако и гледати га како игра. Има одличну сезону у НБА и то је заслужио у сваком смислу. Желим да игра још боље, знам да то може“, рекао је Мирослав Радуљица за Независне новине.

Он је директно одговорио на питање о томе да ли Србија овог лета може до злата.

„Рано је говорити о томе. Битно је да се добро припремимо за првенство, нама је свака утакмица битна као да је финале и то је филозофија којом идемо. То је нешто што нам је селектор Александар Ђорђевић усадио и мислим да досадашњи резултати говоре да је то добар пут. Једва чекам припреме и стварно уживам да играм и да будем са свим тим момцима“.

Српски центар се осврнуо и на игре Црвене звезде у Евролиги.

„Као што сам и раније говорио, Звездина снага је у томе што дуго играју у истом саставу и добро се познају. Из тога произлази самопоуздање и самим тим цео тим игра боље. У прилог томе говоре и одлични резултати“.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар