Изгубила опкладу, па изашла са Твитер фаном!

Канадска тенисерка Јуџини Бушар прихватила је опкладу коју је изгубила на Твитеру после историјскоф финала у Суперболу и изашла на састанак са фаном.

Тенис 16.02.2017 | 18:45
Изгубила опкладу, па изашла са Твитер фаном!
Позната је прича о једној о најлепшој тенисерки света која је била једна од многих који нису веровали у историјски преокрет Њу Игланда.

Петриотси су савладали Атланта Фалконсе 34:28 после преокрета након 25 поена заостатка и освојили пети Супербоул у историји!

Бушар је на полувремену била убеђена да ће Петриотси да освоје, а после једног њеног твита, један њен фан послао јој је поруку: “Ако Патриотси победе, хоћеш ли изаћи са мном на састанак?“.

Како је Атланта убедљиво водила, Бушаровој се чинило да је преокрет немогућа мисија па је написала: „Може“.

Десило се потпуно супротно од прогнозе Бушар – Том Брејди је у последњих 15 минута одиграо меч каријере, с лакоћом је освајао јарде, максимално кажњавао лоше одлуке ривала и са два ТД донео продужетак, а тамо још лакше стигао до енд-зоне да би ранинбек Џејмс Вајт пресудио Фалконсима.

Морала је да пита саговорника где живи, после чега је уследио нови шок.

„У Чикагу. Идем у школу у Мизурију. Можемо да одемо на састанак где год ти пожелиш“, написао је.

Млади студент економије Џон је долетео је авионом у Њујорк код Бушарове, нашли су се и присуствовали НБА утакмици између Бруклина и Милвокија, а судећи по сликама добро су се забављали.

А да ли ће овај састанак донети романсу остаје да се види.

Утакмица Супербоула америчког фудбала између Атланте и Њу Ингланда ушла је у анале спорта као једна од оних на којима се догодио нестваран преокрет на терену.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар