Најава - Лига Евопе: Погба вс Погба и Срби на све стране!

После Лиге шампиона, дошао је ред и за наставак такмичења у најмасовнијем европском такмичењу – Лиги Европе.

Фудбал 16.02.2017 | 12:00
Најава - Лига Евопе: Погба вс Погба и Срби на све стране!
Програм у осмини финала отварају Краснодар и Фенербахче од 17 часова, док су преостали сусрети у стандарним терминима – од 19, односно 21.05..

Има неколико занимљивих парова који обећавају добар фудбал, а као дерби истиче се сусрет Виљареала и Роме на 'Ел Мадригалу'.

У исто време, ПАОК ће у Солуну дочекати екипу Шаклеа, док ће се на Олд Трафорду одвијати дуел браће Погба – Пола у дресу Манчестер Јунајтеда и старијег Флорентина, дефанзивца Сент Етјена.

Легију, нашег Мирослава Радовића, чека дуел у Варшави са амстердамским Ајаксом, а Бешикташ Душка Тошића путује на ноге Хапоел Бер Шеви.

С друге стране, деби за нови тим могао би да има капитен репрезентације Србије Бранислав Ивановић, пошто Зенит из Санкт Петербурга чека дуел са Андерлехтом у Бриселу. У тиму домаћина могао би да се нађе Иван Обрадовић.

У термину од 19 часова такође има неколико занимљивих окршаја у најави, а у први план 'искачу' сусрети Борусија Мехенгладбах – Фиорентина, односно Селта Виго – Шахтјор Доњецк.

У оба меча на терену ће се наћи српски интернационалци – Немања Томовић заузеће своје место у задњој линији 'Виоле', док ће Немања Радоја још једном предводити везни ред тима из Галиције против неугодних Украјинаца.

Олимпик из Лиона очекује гостовање у суседној Холандији екипи АЗ Алкмара, а Астра Ђурђу угостиће Генк, бившег дефанзивца Војводине Стефана Настића,

Центарфор 'Орлова' Андрија Павловић покушаће да донесе Копенхагену што бољи резултат против Лудогореца у Софији, док ће Стефан Митровић и одбрана Гента имати захтеван посао против гостију из Лондона – Тотенхем Хотспура.

Лига Европе – шеснаестина финала:

17.00 Краснодар – Фенербахче
19.00 АЗ Алкмар – Олимпик Лион
19.00 Астра Ђурђу – Генк
19.00 Селта Виго – Шахтјор
19.00 Ростов – Спарта Праг
19.00 Гент – Тотенхем
19.00 Лудогорец – Копенхаген
19.00 Мехенгладбах – Фиорентина
19.00 Олимпијакос – Османлиспор
21.05 Андерлехт – Зенит
21.05 Атлетик Билбао – АПОЕЛ
21.05 Хапоел Бер Шева – Бешикташ
21.05 Легија – Ајакс
21.05 Манчестер Ј. – Сент Етјен
21.05 ПАОК – Шалке
21.05 Виљареал – Рома

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар